2777
2789
عنوان

با نامزدم رفتیم بیرون واسه ناهار خب بعد گفت یکی غذا بگیرم یا دوتا

| مشاهده متن کامل بحث + 6811 بازدید | 128 پست

اولین بار که با شوهرم رفتیم بیرون صحبت کنیم یه لیوان آبم دستم نداد،اذان شد گفت بریم مسجد،نمازو که خوندیم اومدم بیرون دیدم یه لیوان چای و یه کیک یزدی دستشه،بهم گفت :تو مسجد از اینابه شما ندادن؟گفتم نه،همه شو جلو چشمم خورد و تعارف نکرد،منم اومدم خونه گفتم من اینو نمیخواام...بابام گفت این بیچاره این چیزا رو بلد نیست،خیلی چیزای دیگه هست که مهمه.بار دوم که رفتیم حرف بزنیم یه گدا دید ما داریم صحبت میکنیم دوتا بستنی داد بهمون گفت بیاین بخورین🤐😂

الان از همه چی به خاطرم میگذره...و از پدرم ممنونم❤️

#مخاطب

چرا دعواداری حالاما زندگی خراب کردیم؟تو سایت نمیبینید انقدر تاپیک میزنن شوهرم پول نمیده وسیله نمیخره ...

همون بهتر با مشاورهای شما بهم بزنه چون از کجا معلوم الان ی دونه نوشابه گرفت فردا اصلا نگیره

یک مادر دهه ۷۰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سوال پرسیده آدم گه نکشته بعدم استاتر منطورش ی دونه نوشابه گرفتن بوده نه پرسیدن بعدم گفته دوتا مرغ بگ ...

سوالش جالب نبوده یعنی چی یکی یا دوتا ؟مگه نوشابه چنده که فقط یکی بخری ؟

چه ایرادی داره هنوز که عقد نکردن حواسشو جمع کنه ؟

همون بهتر با مشاورهای شما بهم بزنه چون از کجا معلوم الان ی دونه نوشابه گرفت فردا اصلا نگیره

حالت خوش نیست شما

مگه من گفتم بهم بزنه؟؟؟

میگیم یه مدت رفت وآمد کنه تو موقعیت های مختلف رفتار طرف مقابل رو بسنجه ببینه چطوره آیا خسیسه هست یا نه

ایشون دوقاشق هم بخواد بخوره تو دوران نامزدی درست نیست بپرسه یکی بخرم یا دوتا

میشه واسه بهم رسیدنمون وخوشبختیمون یه صلوات مهمونم کنی؟😍😘
متاهلی؟؟ اگه متاهلی رفتارای اول آشنایی تو با همسرت مرور کن زشت نیست به کسی که تازه باهاش آشنا شدی و ...

اونم دو نفر آدم بزرگ 😑

درخواست دوستی به هیچ عنوان قبول نمیکنم🚫⛔ حتی شما دوست عزیز❤️ هر چی میخوای بگی تو تاپیک بگو 😘

من مشاورم

دوست عزیز توی دورانی زندگی میکنیم که هزینه ها بسیار بالاست و خرج کردن خیلی سخته و شما هم به گفته خودتون در شرف عقد و شروع یه زندگی هستین وکلی هزینه پیش رو دارین

درسته یه مرغ و یه نوشابه چیزی نمیشه، ولی به قول همون ضرب المثل معروف قطره قطره جمع گردد، و اینم در نظر داشته باشین شما دیگه دو تا دوست یا دو تا آدم غریبه نیستین ، یه خانواده شدین و قراره توی خوشی و ناخوشی، دارایی و نداری، کنار هم و پشتیبان هم باشین، شاید ایشون نداشته و خجالت کشیده، شاید داشته و اصلا برای کل پولی که موجود داره برنامه ریزی کرده،

البته که خساست چیز بدیه و اگه با عینک بدبینی به این قضیه نگاه کنین هرگز دلتون با شوهرتون صاف نمیشه

گوش به حرف کسایی که عمه تراپی میکنن و میگن پوستت کنده میشه و طلاق بگیر و این چیه و فلان ندین

پول درآوردن توی این وضعیت خیلیییییییی سخته، هرچند وضعش خوب باشه ، درآمدش خوب باشه بازم صرفه جویی کار خوبیه

زیاد سخت نگیرین، ان شالله خوشبخت بشین و از در و دیوار براتون خیر و برکت و روزی بباره

اسی شوهر من برا ازمایش خونمون من و مامان و خواهرشو خودش بودیم،بعد رف ابمیوه و کیک به اندازه خرید ینی ...

خب رفتار همسر شما کاملا نرمال بوده به اندازه نفری یدونه خریده و وظیفش رو انجام داده خواسته شما کمی بیشتر از حد نرمال بوده ولی الان خواسته اسی در حد نرماله و رفتار نامزدش زیر خط نرمال . اینا با هم فرق داره

منم دوران نامزدی گفتمایناهم زن و شوهرن که دارن عقد میکنن آدم با عریبه عقد نمیکنهوالا ما سال ۹۸ چند ر ...

خب گلم شما اوکی بودید با اون شرایط. بعضیا خوششون نمیاد و اوکی نیست. من شخصا از این رفتار خوشم نمیاد که نامزدم سرخود بره یدونه غذا بیاره، بنظرم گدابازی دراورده نامزد اسی. من اصلا دوست ندارم غذامو با کسی شریک شم حتی اگه قراره دو قاشق بخورم

بعد هم مگه چی گفتم که میگید با حرف باید زندگی تون رو به هم میزدید؟

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیکها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

من ازدواج کردم ۲۳ ساله 😁😁😁بخاطر همینم دارم میگم خسیسه یعنی چی یه غذا بگیرم یا دوتا ؟وقتی دو نفر ه ...

کاملا موافقم

به مردا انقدر رو میدن که اونام آسترم میخوان!

درخواست دوستی به هیچ عنوان قبول نمیکنم🚫⛔ حتی شما دوست عزیز❤️ هر چی میخوای بگی تو تاپیک بگو 😘