2777
2789
خیلی عالیه خوشبحالت مال منو پدرم خیلی دخالت کرد

من همسرم اصلا اجازه دخالت به هیچ کسی از روز اول ندادیم دعوتی هامون خودمون کارت نوشتیم و کارت دادیم

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

اینا رو تو کارت دعوت بنویسید که ما شرایط رو بدونیم و تصمیم بگیریم بیایم یا نه

شما دعوت نیستی اصلا

اگر خیلی مذهبی هستی باهام بحث نکن حوصلتو ندارم اگرم تفکر محدود داری یا ریپ نزن یا زدی تحمل جواب و حرفامو داشته باش

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بعنوان مهمانعروسی که گرفتید با دوستاتون بگیریدمارو هم دعوت نکنیمبسیار خوشحال میشیم

والا😂

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

من همسرم اصلا اجازه دخالت به هیچ کسی از روز اول ندادیم دعوتی هامون خودمون کارت نوشتیم و کارت دادیم

ماهم میخاستیم اینکارو کنیم وای جنجالی شدا

اگر خیلی مذهبی هستی باهام بحث نکن حوصلتو ندارم اگرم تفکر محدود داری یا ریپ نزن یا زدی تحمل جواب و حرفامو داشته باش

ببین آدم عروسی میگیره یه شب مخصوص خودش و آقا داماد خودش و عزیزانش کیف کنن و براش هیچی مهم نیست ولی ا ...

در کل که میزبان موظف هست همه جوره به مهمانی که با دعوت اومده احترام بزاره اون مهمان لطف کرده که اومده و اصل عروسی برای شادی و دورهم بودن هست ما ایرانی ها با افراط و تفریط اصل موضوع رو فراموش کردیم الان عروسی ها بیشتر به بک نمایش از پیش تعیین شده تبدیل شده

اما موضوع دیگه ای عست رفتار هر کدوم از ما فرهنگمون رو نشون میده

لباسمون نشونه فرهنگمون هست خوب اینکه من میدونم کجا چه لباسی بپوشم

آداب رفتاریمون همینطور

منم خودم میرم عروسی به عنوان مهمان تعجب میکنم که چرا خانمها یک ساک بزرگ یا نایلون با خودشون اوردن مگه مسافرت اومدی تازه رو میز هم میزارن چهره مراسم رو خراب میکنند

من اصلا به عروسی کار ندارم فکر کن مهمون برات اومده خونت بعد ساک بزرگش رو گذاشته رو میز پذیراییت یا میز نهارخوری خوب این کار مودبانه نیست دیگه سختگیری بیش از حد میزبان هم چیز خوبی نیست شما که آنقدر حساس هستی یا مهمونی نگیر یا عروسی نگیر اما مهمون هم با رعایت آداب شخصیت خودشو نشون میده

اینجا هم داریم در مورد آداب مناسب مراسم رفتن صحبت میکنیم

بعنوان مهمانعروسی که گرفتید با دوستاتون بگیریدمارو هم دعوت نکنیمبسیار خوشحال میشیم

کی تورو دعوت کرد حالا

اگه فامیلمون بدی هیچوقت عروسیت نمیومدم

تو که انقدر قوانین داری خودت تنهایی توی عروسیت شرکت کن

ی لحظه فکرها و غصه هایی که تو سرته بریز دور برو ی چایی بریز برو توی هوای آزاد بخور توی این هوای سرد حال میده بیخیال غم دنیا آخرش ی تیکه خاکه دوست من اینقدر سخت نگیر😅

موردایی که گفتی اوکی بودن به جز مورد یک

من خودم همه جا خوب کادو دادم این و میگم که الان نگین پس حتما شما هم از اونایی نه عزیزم

ولی اول بهتون توصیه میکنم اگه بخاطر کسب درامد و اینکه هر کی میاد پول شامش و بده مهمان دعوت میکنید نکنید

چون مردم میرم رستوران بهترین غذا رو میخورن

شما مهمان دعوت کردین که براتون عزیزن و شریک شادی شما باشن

اگه به اجبار خانواده دعوت کردین که حرفی نیست چون کلا اشتباهه کسی که به استقلال نرسیده ازدواج کنه

ولی اگه خودتون دعوت کردین به این فکر کنین ایا اگه منزلتون هم دعوتشون کرده بودین منتظر بودین مبلغی رو کادو بدن؟

والا😂

ما کادو به اندازه ای ک بهمون دادن میدیم

کسی ک عروسی من پول کم داده چرا سر بچه خودش من باید تعداد حساب کنم

یا میگه وسایل تدارید رو کیف کجا بزاریم دقیقا؟؟؟؟

والا من از خدامه با بچه عروسی نرم اخه نمیری هم فردا برات قیافه میگیرن و گلایه چرا عروسی بچم نیومده

یک مادر دهه ۷۰

افتخار هم نمیدم بیام😂#شوخی

منم شوخی کردم گلم