2777
2789
عنوان

قرص لاغري💊

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 30 پست
من تو یه گروه تلگرامم داروهای گیاهی لاغری داره که همه که خوردن راضی هستن منم شاید سفارش بدم

اخه ميترسم ميخوام يكي خورده باشه و راضي باشه

خدايا به اميد تو 🙌🏻
اخه يكي از فاميلامون خورد تو كمتر از يه سال از٨٠ كيلو شده ٤٩ انقدر خوشكل شده كه نگو خواهرش گفت قر ...

نمیخواد بقیه ام لاغرشن پس:-)) اخه رو همه مثل هم جواب نمیده این دارویی که من مصرف کردمم چند نفر با موردمشابه من مصرف کرده بودن هیچیشون نشده بود ولی برا من عوارض داشت

اگه با نظر من مخالفید یا بلد نیستین نظرتونو مودبانه مطرح کنید منو ریپلای نکنید 😇

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نمیخواد بقیه ام لاغرشن پس:-)) اخه رو همه مثل هم جواب نمیده این دارویی که من مصرف کردمم چند نفر با مو ...

اون كه اره واكنش بدن منفاوته كاملا

ولي چيزي كه مثلا به بدن٨٠٪؜ بخوره،ريسكش كمتره

اره ،تازه كلاس هم مياد هميشه كه من انقدر خوش هيكلم و فلان

خدايا به اميد تو 🙌🏻
نه اتفاقامن خوردم 5کیلو کم کردم

جدي ميكي؟

منم ٥كيلو اضافه دارم

در كنارش ورزش و رژيم هم گرفتي؟

خدايي راست ميگي يا نتورك هستي؟

كدوم پك رو خوردي؟

خدايا به اميد تو 🙌🏻
چند روز و دوره مصرف كردي؟

پک 40روزه رومصرف کردم راضی ام بودم معده ام هم  خیلی خوب شده دیگه سنگین نیست وهمچیو راحت هضم میکنه

خدایااخوشحالم که به عشقم رسیدممممم😇😇😇😍😍عشق من عاشقتم 
جدي ميكي؟ منم ٥كيلو اضافه دارم در كنارش ورزش و رژيم هم گرفتي؟ خدايي راست ميگي يا نتورك هستي؟ كدو ...

بخداراست میگم

خدایااخوشحالم که به عشقم رسیدممممم😇😇😇😍😍عشق من عاشقتم 

ببین من خودم باید 15کیلو وزن کم کنم قبل ازدواجم 55کیلو بودم خیلی خوش هیکل بودم همه بهم میگفتن  نمیدونم چرا وقتی ازدواج کردم انقدر چاق شدم البته اصلا تحرک ندارم  میخوام قرص ادیوس بخرم دکتر گفته باید کم کنی بعد باردار بشی خواهر شوهرم خرید راضیه خیلی کم کرده فکر کنم 170خریده از ماهواره سفارش داده حالا نمیدونم اصله یا فیکه