2777
2789
به خدا اینکه بگی طرف وله برا بعضیا توهین نیست نوازشه.یه عده مشخصه مشکل دارن. وگرنه حیا توی ذات آدمه. ...

من تو خانواده همسایه دوست اشنا فامیل خیلی ادم محجبه خراب دیدم . از طرفی خیلیا با حجاب شل بودن. ولی هیچوقت ب خودشون اجازه ندادن نگاه ت چشم مردی کنن ت خیابون. بقراننننن ربطی ب حجاب نداره حیا و ذات.

کلا چندسال قرار زندگی کنیم.زودی تموم میشه .پس بیخیال باش و شل کن لذت ببر

باشوهرت میری بیرون اذیت نمیشی مثلا به خودت بگی توباحجابی اونایی حجاب شوهرت اونارومیبینه

اها از این لحاظ

از شوهرم مطمئنم ولی خب چرا لعنت میکنم

بلند میشم و میشینم لعن و نفرین میکنم

بودنش بهانه است برای زندگی کردن): 🌱🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تو خانواده همسایه دوست اشنا فامیل خیلی ادم محجبه خراب دیدم . از طرفی خیلیا با حجاب شل بودن. ولی ه ...

عزیزم کسی نگفته هر با حجابی عالیه

بحث حیا هم حیا در ظاهر و پوششه نه در رفتار

دیگه با این مدل پوشش بعضیا فکر نمی کنم نیاز به توضیح بیشتر باشه.

[QUOTE=421422918]اها از این لحاظ از شوهرم مطمئنم ولی خب چرا لعنت میکنم بلند میشم و میشینم لعن و نفرین میکنم[/Qچه جوری مطمئنی ؟ارچه لحاظ؟مثلابیرون میری باشوهرت اذیت نمیشی من میشم چکارکنم اذیت نشم مثل بقیه زنها بی تفاوت باشم شده جایی بی حجاب بودن نرفتم خواهش میکنم راهنمایی کنین

باشوهرت میری بیرون اذیت نمیشی مثلا به خودت بگی توباحجابی اونایی حجاب شوهرت اونارومیبینه

پس بگو دردت چیهicon icon

کلا چندسال قرار زندگی کنیم.زودی تموم میشه .پس بیخیال باش و شل کن لذت ببر

[QUOTE=421422918]اها از این لحاظ از شوهرم مطمئنم ولی خب چرا لعنت میکنم بلند میشم و میشینم لعن و نفری ...

چند ساله ازدواج کردی؟

من یادمه خیلی وقت پیش خواهرم تو خونه نشسته بود

یقه لباسش باز بود بعد

شوهرم میاد رو پله ها که بیاد توی خونه تا خواهرم رو میبینه کلا

تو نمیاد پشت به خواهرم روی پله ها میشینه بعد که رفتیم

خونه بهم گفت به خواهرت بگو درست لباس بپوشه شوهرم فروشگاه لوازم خانگی داره بار ها با چشم دیدم که وقتی

یه خانم بی حجاب و خیلی داغون وارد مغازه میشه

چطوری اخم میکنه و با سر به زیری جواب میده

تو هم شوهرت یکم زیر نظر بگیر

اگه حس کردی نگاه نمیکنه تو فقط خودت اذیت میکنی

بیخیال شو سعی کن بیرون میری به مغازه ها جاهای دیگه نگاه کنی تا حواست پرت بشه

چند ساله ازدواج کردی؟من یادمه خیلی وقت پیش خواهرم تو خونه نشسته بود یقه لباسش باز بود بعد شوهرم میاد ...

ایکاش آدم این کاراروتواشناییی کنه مثلاً چکارکنم درحالی که شوهرم کاملا مذهبیه ولی احساس میکنم نگاه میکنه

ایکاش آدم این کاراروتواشناییی کنه مثلاً چکارکنم درحالی که شوهرم کاملا مذهبیه ولی احساس میکنم نگاه می ...

ببین گاها ما خودمونم به یکی که لباسش خیلی ناجور باشه

نگاه میکنیم بعضی مرد ها هم شاید چشمشون بخوره بهش ولی نگاه

عمقی نداشته باشن در حد گذر باشه

همه مرد ها یه جور نیستن

خودت عذاب نده

ببین گاها ما خودمونم به یکی که لباسش خیلی ناجور باشهنگاه میکنیم بعضی مرد ها هم شاید چشمشون بخوره بهش ...

درسته به خودش هزارلا گفتم نگاه میکنی ناراحت شده حتی گفته دنبال نکردم از تعجب نگاه میکنم

درسته به خودش هزارلا گفتم نگاه میکنی ناراحت شده حتی گفته دنبال نکردم از تعجب نگاه میکنم

خب دیگه انقدر سخت نگیر

ماهم خودمون به یه مرد یا زن که خیلی لباسش بد باشه نگاه میکنیم پس طبیعی اونا هم نگاه گذری داشته باشن بالاخره ادمن دیگه