2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 33 پست
اول. دکتر بیمارستان خصوصی معروفه ولی دولتیه که تو شهر خودمونه اونم بد نیست میگن خوبه ولی خب شاگرد او ...

خصوصی رسیدگی خیلی بهتری میشه

ولی اینکه تو خصوصی اصلا درد نکشی نه عزیزم اینطوری نیست هم طبیعی هم سزارین به هر حال درد خودشو داره

منم موندم الان 15 هفتم نمیدونم برم سونو یا نه. میگن آنومالی 18برو

مگه تحت نظر دکتر نیستید؟ خود دکتر مینویسه چه زمانی برید سونوها

رهبر عزیزم شهادتت مبارک، ببخش اگر نتوانستم خوب وبه موقع ازشما دفاع کنم، مراببخش بابت تهمتهای که برشما زده شد وگاهی سکوت کردم، مرا ببخش گفتن رهبرتان در چندین طبقه زیر زمین است ومن سکوت کردم، اقای من زخم های زبان زیاد بود و ما انچنان در دفاع از شما کاری نکردیم، رهبرم تن خسته ات چندروزی است آرامش گرفته است . حال که رخت ازاین جهان بسته ای، ازآن جهان باقی هوای ما را داشته باش. دوستانی که نسبت های ناروا دراین سایت به اقای خامنه ای دادید چطور میخوایید ازشون حلالیت بگیرید. تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم موندم الان 15 هفتم نمیدونم برم سونو یا نه. میگن آنومالی 18برو

تو ان تی بهت نگفتن درصدی؟

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

بنظرم سزارین فرقی نمیکنه فقط دکترت خوب باشه

چون حین عمل که بی حسی چیزی متوجه نمیشی بعد عمل هم دیگه کسی کاری نداره خودت دیگه با همراهت باید یواش یواش بلند شی و اینا

برای طبیعی اون زمان که آدم داره درد میکشه و واقعا نیاز داره درکش کنند و رفتارای آزار دهنده دورش نباشه چون اون درد به اندازه ی کافی زجرآوره بهتره یه جایی باشه که شلوغ نباشه و اعصاب پرسنل داغون نباشه

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
شهر کوچیکه عزیزم کلا یه بیمارستان مسخره داره

خب یه روز برو تایم ملاقات برو بخش زایمان از خانومایی که زایمان کردن بپرس حضوری

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

دکترت مهم

اینجا ی دکتر بود خیلی کارش خوب بود دولتی

اگه دکتر خوب میشناسی دولتی اونجا عمل کن

اگه مطمن نیستی و دکتر خصوصی بهتر خصوصی عمل کن

من سزارین نکردم ولی میگن پمپ درد خیلی رو درد تاثیر داره حتما پمپ درد بگیر

دکتر خیلی مهمه ، معروف بودن صرف مهم نیست ، تعهد کاری مهمه ، اگر آشنا تو کادر اتاق عمل دارید از اونها سوال کنید، رسیدگی بعد از عمل خصوصی خیلی بهتره ولی در کل تو میزان درد فرقی نداره ، من اولی رو رفتم دولتی دومی رو خصوصی .

خب یه روز برو تایم ملاقات برو بخش زایمان از خانومایی که زایمان کردن بپرس حضوری

از خانواده خودمون زایمان داشتن میگن خوبه درد هم داشتن خب .ولی من خیلی ترسو ام میگم نکنه خصوصی بهتر باشه بالاخره دکترش هم معروف تره اصلا موندم

از خانواده خودمون زایمان داشتن میگن خوبه درد هم داشتن خب .ولی من خیلی ترسو ام میگم نکنه خصوصی بهتر ب ...

درد رو که هرجا بری قطعا یکیه .... بدن ها هم البته متفاوته بعضیا کمتر درد دارن بعضیا بیشتر ...

واقعا نمیدونم دعا کنید برام اصلا تصمیم نمیتونم بگیرم

انشالله بهترین اتفاق برات رقم بخوره

ولی در کل این درد داشتن و نداشتن تا حد زیادی شانسیه یعنی دو نفر تو شرایط مشابه هم باشن ممکنه یکی درد داشته باشه یکی راحت و آسوده

بسپر به خدا انشالله همه چی خوب پیش میره

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...