2777
2789
سپاس عزیزم مبارکتون باشه امیدوارم به شادی استفاده کنید برندش چی هست؟

فداتشم عزیزم یخچال ساید پاکشوما گرفته اصلا یهویی شد برا لباسشویی رفته بودیم ولی یخچال خرید بدون تحقیق کردن خریدیم:(

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نههالبته ک چیز اصل تو ایران نمیاد تفال برای فرانسه است

جارو برقی و یخچالم ک ایرانیه 🧐

همشون تو همین ایرانه بابا اسمشو توض میکنن خودم بودم تو شرکتشون

ولی سامسونگ خدمات پس از فروشش خیلی عالیه همش برا لبلسشویی زنگ میزنن میپرسن هرچندماهم میاد چک میکنه خودش

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده

اتفاقا تو سرای ایرانی هم الکترو استیل بود ولی یه در ضربه ای داشت ک با لمس کردن باز میشه گف اگ این خر ...

منظورت همون درب بار هست؟

اگر همینه که الان اکثر یخچال ها دارن و تک و توک پیدا میشن یخچال هایی که نداشته باشن یخچال من هم داره و من چندجا رفتم یخچال بگیرم و خیلی از دوستام تازه خرید کردن اصلا همچین چیزی نشنیدیم

یخچال دختر عمه من هم درب بار نداره

فداتشم عزیزم یخچال ساید پاکشوما گرفته اصلا یهویی شد برا لباسشویی رفته بودیم ولی یخچال خرید بدون تحقی ...

به سلامتی😍

تعریف لباسشویی پاکشوما رو که خیلی شنیدم احتمالا یخچالش هم خوب باشه نگران نباش

جارو برقی و یخچالم ک ایرانیه 🧐همشون تو همین ایرانه بابا اسمشو توض میکنن خودم بودم تو شرکتشون ولی سا ...

کاش واقعا سامسونگ و الجی هم تو سرای ایرانی و شهر لوازم خانگی بیارن .

منظورت همون درب بار هست؟اگر همینه که الان اکثر یخچال ها دارن و تک و توک پیدا میشن یخچال هایی که نداش ...

اره عزیزم فکر کنم همونه ک داخلش نوشیدنی میزارن . به خود فروشنده گفتم خاهشا بین الکترو پاکشوما خودت کدومو برمیداری لپتاب و اورد و گفت بببن همه سفارش ها از پاکشوماس اون بخاطر در اگ بچع آویزون شه یکم ور بره داغون شه هیچ جوره تعمیر نمیشع منم ترسیدم

کاش واقعا سامسونگ و الجی هم تو سرای ایرانی و شهر لوازم خانگی بیارن .

ب نظر من از سرای ایرانی نخر من هرچی دیدم راضی نبودن بعد قیمتا قشنگ دوبرابره بیرونه یعنی واقعا عجیب بود برام نمیدونم اونجا اینجوری بود یا همشون همینن

حتما چندتذ جا برو قیمت کن

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده

اره عزیزم فکر کنم همونه ک داخلش نوشیدنی میزارن . به خود فروشنده گفتم خاهشا بین الکترو پاکشوما خودت ک ...

پس نگران نباش چون برند پاکشوما و الکترو تقریبا در یک سطح هستن

باز هم بهت تبریک میگم عروس خانم واقعا حس خوبیه آدم کلی وسیله جدید رو آنباکس کنه😍

ب نظر من از سرای ایرانی نخر من هرچی دیدم راضی نبودن بعد قیمتا قشنگ دوبرابره بیرونه یعنی واقعا عجیب ب ...

عزیزم واقعا مجبوری ادم میخره چون قسطی میده اگ پول نقد بود حتما یه مارک خوب میشد خرید ولی الان برای عروس دومادا قسطی بهترین راهه چون خرج عروسی و جهاز و خونه و همه چی هست