2777
2789
چقد عجیب واقعا هیچوقت فک نمیکردم مرد ها هم این چیزا رو بفهمن

مردو زن بودن مهم نیست . مهم انسانیته .

چند دقیقه پیش این شعر را داخل یه تایپیک دیگه گفتم

تن ادمی شریف است به جان ادمیت

نه همین لباس زیباست نشان آدمیت

هر کسی برداشتش از یه تایپیک ، یه چیزه .

ولی قرار نیست کسی به خاطر مرد یا زن بودن یا حتی مجرد و متاهل بودن از پاسخ دادن در تایپیک محکوم بشه . چیزی که بعد از ۲۵ سال حضور در تایپیک و فروم ها امشب دیدم .

ولی بیایید قبول کنیم همه احساس دارن . ولی وقتی برای اطرافیان ، دیدن احساست ما ، عجیب باش ،پس ما هم سعی به مخفی کردن احساسمون میکمیم . و همین باعث میشه اگه یه جا ، یه چیزی نوشتیم ، همه تعجب کنند و بگن :

مگه میشه ،مگه داریم ...

عین یه حفره اس که با هیچ چیزی پر نمیشه ،،عین یه شمع دارم اب میشم درونم خالی شده و چشمم فقط دنبال اون ...

یه احساس ها یا اتفاقاتی هست که وقتی رقم میخوه ، ادم فقط دعا میکنه که اینها همه خواب باش و بیدار بشیم و ببینیم الان یه عصر پاییزی هست و ما هم یه خواب عصرگاهی رفتیم .

واقعا فکر کردن به همین آرزو و دعا ،خودش آرامش بخشه .

ولی خب بعضی آرزو ها فقط آرزو میمونن ، ولی یه چیزی ا میدونم ، با اینکه بعضی از نبودن ها ، در زندگیمون خودش را پررنگ نشون میده ، ولی عزیزانی که دیگه نیستن ، هر طوری شده برای آرامش ما تلاش میکنند .

باد این شعر افتادم :

آن کبوتر که لب بام شما پر زد و رفت

دل من بود که آمد به شما سر زد و رفت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مردو زن بودن مهم نیست . مهم انسانیته . چند دقیقه پیش این شعر را داخل یه تایپیک دیگه گفتمتن ادمی شریف ...

اشتباه نکن

ما از دیدن احساسات مرد ها متعجب نمیشیم

ما عادت کردیم به لاشی بودنه مرد ها

وقتی یکی رو میبینیم آدمه تعجب میکنیم

من فکر نمیکردم مردی وجود داشته باشه به این چیزای احساسی اهمیت بده

و وقتی خودت فک میکنی طرز تفکر و احساست درسته لازم نیست مخفیش کنی

یه احساس ها یا اتفاقاتی هست که وقتی رقم میخوه ، ادم فقط دعا میکنه که اینها همه خواب باش و بیدار بشیم ...

همیشه با خودم تکرار میکنم

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده💔❤️🩹

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

اشتباه نکن ما از دیدن احساسات مرد ها متعجب نمیشیم ما عادت کردیم به لاشی بودنه مرد ها وقتی یکی رو میب ...

حق با شماست

شاید هم من اشتباه کردم

به هر حال آدم جائز خطاست

منم شاید بد باشم ، ولی گاهی قرار نیست بد بودن من ضرری برای کسی داشته باش .

یه مثال بزنم از همین امشب و اینکه گفتید یه مرد احساسی باش .

درست میگید ، یه مرد شاید نمیتونه احساسی باش یا اصلا به ظاهر یه مرد چرا باید از یه سری چیزها اطلاعات داشته باش .

یکی از دوستانم بچه اش حدود ۲ هفته پیش به دنیا اومد . در این ۲ هفته کامل در سی سی یو بستری بود نوزاد . کاری به اتفاقاتی که افتاده بود ندارم . امشب دوستم را دیدم . میگفت امروز صبح مرخص شده نوزادشون به سلامتی .

گفتم رفیق اینکه بچه داخل سی سی یو بستری میشه ، علتهای زیادی داره . احتمال اینکه نوزاد داخل رحم ، مدفوع خودش را خورده ، یا داخل رحم خونریزی وجود داشته و نوزاد علاوه بر موادی که توسط ناف به عنوان مواد غذایی بهش رسیده ، خون خورده یا مثلا نوزاد در رحم چرخیده و یا موارد دیگه .

دوستم به من میگفت تو مجردی ، چرا باید این همه اطلاعات داشته باش . بچه منم هم مدفوع خودش را خورده بوده

اشتباه نکن ما از دیدن احساسات مرد ها متعجب نمیشیم ما عادت کردیم به لاشی بودنه مرد ها وقتی یکی رو میب ...

تمام این حرفها را اینجا نوشتم تا به چیزی را بگم . گاهی یه مرد یه سری اطلاعاتی را از جنس مخالفش داره که شاید هنوز خیلی از افراد جنس مخالف اون را نمیدونند . من اگه مرد هستم ، مادر دارم خواهر دارم ، زن داداش دارم ، برادر زاده و خواهر زاده دارم .ببینید اینها همه جنس مخالف من هستند ولی از خانواده من هستند .پس هر اتفاق یا مریضی میتونه باعث روشنگری من بشه . پس قرار نیست همیشه مرد بودن نشونه بی اطلاعی از دنیای جنس مخالف باش .

ولی با تمام این تفاسیری که گفتم ، باز هم با نظر اصلی شما موافقم و بهش احترام میزارم .

چون وقتی ارزش یه گروه ریر سوال رفت ، دیگه نمیشه به راحتی اون ارزش را برگردوند

همیشه با خودم تکرار میکنم ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده💔❤️🩹

نمیدونم امشب بیشتر متن های که در تایپیک ها نوشتم یه حس داشت. در تایپیک شعر وحشی بافقی اینو نوشتم برای یه استارتر دیگه ، البته تایپیکش قفل بود و نشد ارسال کنم :

روزی که نماند دگری بر سر کویت

دانی که ز اغیار وفادار ترم من
بر بی کسی من نگر و چاره ی من کن

زان کز همه کس بی کس و بی یارترم من

حق با شماستشاید هم من اشتباه کردمبه هر حال آدم جائز خطاستمنم شاید بد باشم ، ولی گاهی قرار نیست بد بو ...

اتفاقا اینکه اطلاعات زیادی در هر زمینه ای داری خوبه

احساساتی بودنتون هم بد نیست و خیلی جاها خوبه

تعجبه من بخاطر این بود که اکثر مردا خیلی سطحی فکر میکنن

و شما این شکلی نبودین

یه چیزی رو گفتین که خیلیا اصن حتی نمیفهمنش حتی بعضی خانوما هم اینو نفهمیده بودن

اینکه یه مرد فهمیده برام تعجب آور بود وگرنه همون موقع هم گفتم حرف قشنگی زدین

اتفاقا اینکه اطلاعات زیادی در هر زمینه ای داری خوبه احساساتی بودنتون هم بد نیست و خیلی جاها خوبه تعج ...

این لطف شماست . یه چیزی در زندگی یاد گرفتم بعد از حدود ۳۸ سال .

هر کسی یه طرز فکر و منطقی داره . شاید طرز فکر من اشتباه باش ، و هر کسی بخواد نسبت به طرز فکر من انتقاد بکنه و نظرش را بگه ، ولی در کل هیچ کسی حق نداره به طرز فکر من توهین کنه . چون طرز قکر من بیانگر تجربه من ، احساسات من و تربیت من هست

اتفاقا اینکه اطلاعات زیادی در هر زمینه ای داری خوبه احساساتی بودنتون هم بد نیست و خیلی جاها خوبه تعج ...

ولی من هم بابت یه چیزی خیلی خوشحال شدم . اینکه بعضی از کاربران سایت و همچنین شما، درک درستی از روابط اجتماعی دارند و با دیدن پاسخ یه فرد غیر هم جنس ، سریع نظرات تندی نمیدن . قطعا ادم هایی که کمی با فکر به موضوعات نگاه میکنند و بعد صحب میکنند قطعا و حتما در زندگیشون ادم های موفقی هستند.

به هر حال خوشحال شدم که فهمیدم همه جا آدم های فهمیده و با کمالاتی مثل شما و چند نفر از کاربران دیگه حضور دارند