2777
2789
چجوریه؟

نمی دونم تجربه داشتی غروب تو مترو قسمت بانوان باشی

معذرت میخام همه خانمیم

اماولقعا از کنار واگن رد بشی بویی هست که مال خانماس

حتی ی بار چند تا اقای، جوون جلو من بودن تا از جلو واگن خانما رد شدن گفتن ااه اینجا رو چه بویی

هر چند خود اقایونم اکثرا بوی عرق تندی دارن بعلاوه بوی سیگار

کسی که سیر بخوره مسواک نزنه

باردار بودم تو یه جای شلوغی گیر افتادم چندتا خانم حتی بدنشون بوی سیر میداد هیچ راهی نداشت بتونم از اونجا بیام بیرون گریه کردم یهویی خانمه گفت چیه گفتم باردارم میخوام بالا بیارم اینجا نمیتونم سریع گفت بوی سیر اذیتت کرده دیگه ایشون کمکم کرد از اونجا در بیام و نفس راحتی بکشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاک بر سرم مگه بو میدههههههههه مگه بو کردیییییییی😂😂😑

ک و ن مگه بو نمیده ،،،ک و ن یه خروجی خیلی بد بویی هست ،،اگه بعد چند ساعت با شلوار تو گرما باشی بوش و میفهمی ،،،بعضیا رسما همین بو رو میدن

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

اگه جسارت نمیشه و از اینکه چرا دارم در تایپیک شما جواب میدم ، ناراحت نمیشید مثل یکی از تایپیک چند دق ...

واااااای این بهترین جوابی بود که تا الان دادن

قشنگ بوعه ادمو میبره به گذشته با خودش

اگه جسارت نمیشه و از اینکه چرا دارم در تایپیک شما جواب میدم ، ناراحت نمیشید مثل یکی از تایپیک چند دق ...

بوی اتاق عزیزترین کست که فوت شده ،،،بوی لباسایی که تنش بودن و دیگه قرار نیست تنش کنه ،،،این حرفت تیر بود تو قلبم🥲

ک و ن مگه بو نمیده ،،،ک و ن یه خروجی خیلی بد بویی هست ،،اگه بعد چند ساعت با شلوار تو گرما باشی بوش و ...

اتفاقا چند وقت قبل من داشتم فک میکردم وقتی ماتحت یه خروجیه چرا هیچ بوی بدی نمیاد ازش

من تا حالا ندیدم کسی بوی ...بده😐😐

اتفاقا چند وقت قبل من داشتم فک میکردم وقتی ماتحت یه خروجیه چرا هیچ بوی بدی نمیاد ازش من تا حالا ندید ...

واااای یه نفر همکارم هست رسما بو ...میده