کیا شوهرشون همه جوره ب حرفشون گوش میدن در هر رابطه ای هر کاری ازشون نظر میخان اینجور بگم هیچ کاری رو بدون مشورت انجام نمیدن حتی لباس و خرید لوازم شخصی و تا مدل مو خیلی چیزا دیگ من خودم اینجورم شوهرم هیچ کاری بدون هماهنگی نمیکنه حتی میخاد بره ارایشگاه میگ چطور بزنم میگم هر جوری دوسداری بهش بر میخوره میگ تو برات مهم نیست اهمیت نمیدی چکار کنم واقعلا بعضی وقتا ادم تو شرایط نیست ک نظر بده مثلا من بیرونم با دوستم میگم فعلا نمیتونم ناراحت میشه
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
درسته من نظر میدم همیشه مثلا من دیشب رفتم خرید لوازم ارایش ی خرده طول کشید تو مغازه داشته با گوشی فوتبال تماشا میکرد بهش میگم تو هم نظر بده میگ هر جوری خودت بخای منم گفتم دیگ از من نظر نخای خواستم فقط شرایط درک کنه
ن گلم شوهر من اینجور نیست ک بره سمت نفر سومی چون ازش مطمعنم
امید وارم .ولی خلا جذب کنندس و ادمای لاشخور زیاد .کافیه یه روز با یه خانم بظاهر مهربون مغرض همکلام بشه دیگه تو کمرنگ میشی .فکر نکن الکی میگم این عین واقعیته .میگن مترس از کسی که های وهوی دارد بترس از کسی که سر بزیر دارد.همسر ت زیادی خوبه واین اصلا خوب نیست.باور کن