اینکه یه نفر باشه بهش اعتماد داشته باشی تفریح کنید لحظات خوب و بد کنار بهم باشید کسی که درکت کنه بشن ...
تعریف خوبیه ولی این دوست دیگه صمیمیه . رفیقای معمولی هم با هم میرن تفریح و وقت میگذرونن ولی شاید اونق ر صمیمی نباشن که مثلا باهاش درد و دل نکنی یا از مسائلت بگی.معمولا بهترین رفیقا یا برای دوران مدرسست یا برای ما پسرا تو سربازی واقعا. تو دانشگاه و باشگاه و محل کار از اون رفیقای صمیمی پیدا نمیشه طبیعیه
من از دستش دادم تقصیر خودم بود سعی کردم جبران کنم پشیمون بودم ولی دیگه نه من به اون اعتماد دارم نه ا ...
بیخیال خودت و ناراحت نکن . بالاخره در طول گذر زمان به مرور آدما مشغله پیدا میکنن مسیرای زندگیشون عوض میشه از هم دور میشن همیشه ثابت نیست همه چیز . خیلی خودت و وابسته این چیزا نکن . سعی کن از همین ارتباطای عادی و خوش و بش و حرف زدن و وقت گذروندن تو جامعه و با بقیه حس خوب بگیری .
بیخیال خودت و ناراحت نکن . بالاخره در طول گذر زمان به مرور آدما مشغله پیدا میکنن مسیرای زندگیشون عوض ...
حرفت درسته ولی من تو این سن دوس دارم مثل هم نسلام برم بیرون با دوستام خوش بگذرونم تفریح داشته باشم ولی هیچکسو ندارم حتی دو دقیقه دردو دل کنم مجبور فق خودمو با گوشی سرگرم کنم سرکار نمیتونم برم کسیم ندارم برم بیرون