2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 46 پست

اون چیزایی که حالشو خوب میکنه انجام میده

ریپلای ها رو نمی بینم. درخواست دوستی نده متاهلم و متاهلم نبودم مردای نی نی سایتی جزو انتخابام نبود دیگه خودت بفهم تو این سایت وصله ناجوری نر بی ارزش

نه خب میخوام بدونم دلیلش چیه

دلیل دینی براش وجود نداره ، مثلا کسی نمیتونه بگه خدا تو قرآن چیزی از حجاب نگفته (خدا توی قرآن از جلباب یاد میکنه یه نوع حجاب برای پوشیده شدن زنان)

احتمالا دلیل اینه که به ایمان قلبی نرسیدن و فلسفه ی دین و حجاب رو نمیدونن ، معمولا از نظر اطلاعات دینی ضعیف هستن اما خب خدا و یاد خدا بهشون آرامش میده و نمیتونن علی رغم تفاوتشون با اصول ظاهری دین ، نسبت به احکام بی تفاوت باشن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه دلیل حجاب چیه

و خیلی کارای تقلیدیه دیگه

کاربر hilmanاینجا ازم به اسم دعانویس پول دزدید با کارت بشرا خدا پرست صالحي هرکس خواست اسکرین کل پیاماشو درخواست بده میفرستم، خواهش میکنم گزارش بزنید تعلیق مشکی بشه

دو تای اول که گفتی، اگه برخلاف میل خود دختره باشه میشه از سر ناچاری.اما اگه اونا هم مشکلی با این قضی ...

دیه وقتی کسیو دوست باشه بخاطر احترام و اینکه دوسش داریه نه از اجبار

منظورم این نیست که بگن به زور بکن سرت

ولی وقتی میبینی ناراحت میشن و به غیرتشون برمیخوره برای این

دین مثل کیک میدونن قاچ های دلخواه بر میارن

لطفا به من نگین عزیزم و سیسی تنفر دارم همسر با وفا و مهربانم . اگر هزار با به دنیا بیایم باز تو را انتخاب میکنم . تو پاک بودی هستی و خواهی بود. حتی اگه صد سالت هم بشه مثل روز های اول زندگی تو را دوست دارم . تو در زیبایی بی مانندی تو در پاکی بی نظیری .تو بی نظیری .

دیه وقتی کسیو دوست باشه بخاطر احترام و اینکه دوسش داریه نه از اجبار منظورم این نیست که بگن به زور بک ...

خب بازم ناچار شده دیگه

اگه اونا نباشن کاریو انجام میده که خودش میخواد

اگه اونا راضی بشن به چیزی که هست خوشحالم میشه

واسه رضایت بقیه اینکارو میکنه ولی ته دلش چیز دیگه میخواد

دلیل دینی براش وجود نداره ، مثلا کسی نمیتونه بگه خدا تو قرآن چیزی از حجاب نگفته (خدا توی قرآن از جلب ...

من به نظرم خیلی تحت تاثیر فضای مجازین

خراب شه این اینستاگرام که خیلیها رو بدبخت کرد

اخه دلیل حجاب چیهو خیلی کارای تقلیدیه دیگه

خب دیگه باید آدم تحقیق کنه

بعد به نتیجه که رسید حرف خداست

و اینکه چیزهای مختلف رو راجع بهش بخونه نظرات مختلف رو بشنوه

مهمترین دلیلش اینه ه میگن زن به قدری خودش رو بالا بدونه و ارزش خودش رو که نزاره بقیه زیباییش رو ببینن

بنظرم دلایل خیلی مختلفی میتونه داشته باشه

منم دیدم کسایی که اهل نماز و روزه هستن ولی حجاب نه

از نظر من یا میتونه به خاطر این باشه که دین رو انتخابی داره رعایت میکنه یا اینکه نماز و روزه از روی عادته نه اعتقاد قلبی یا هم کلا ایمان قوی ای پیدا نکرده

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست/ما تجربه کردیم کسی یار کسی نیست :)))))