2777
2789
عنوان

بوی بچه میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 33 پست
ذات ادمارو میدونم که ارتباط ندارم با کسیو این خیلی بدهو حتی ذات مامان خودمم میدونماز همه باعث شده دو ...

پس همونهه انرژیت ب شدت بالاس عزیزدلم خیلی خوبه اینجوری با ادمایی ک مثل خودتن یا انرژبشون خوبه بیشتر رفت و امد کن یا خودتو سرگرم کن با کارایی ک دوسشون داری

منم بعضی ادمارو نمیتونم تحمل کنم واقعا دست خودم نیست مجبورم باشم همش دعوام میشه باهاشون

کلا یسری ادما حتا نگاه کردنم بهشون برام سخته انقد ک انرژیشون بده

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

همشون دو رو انهیچی واقعی نیسبه ندرت هستن ولی خب...منم ظاهر و باطنم یکیهاهل فیلم بازی کردن نیستمهمشون ...

اره میدونم خیلی سخته واقعا دست خود ادمم نیست دوسداشته باشیم باز دست خودت نیسست نمیتونی

بنظرم تو خیلی ادم پاک با قلب مهربونی هستی

از خدا میخام اطرافت پر بشن از ادمایی مثل خودت ساده و بی ریا🥹😊

الهی حال دلت همیشه خوب باشه✨️

پس همونهه انرژیت ب شدت بالاس عزیزدلم خیلی خوبه اینجوری با ادمایی ک مثل خودتن یا انرژبشون خوبه بیشتر ...

اره دقیقا

منم نمیتونم تحملشون کنم

حالا قبلنا خس خفگی دست میداد اذیت میشدم الان اصلا انگار نه انگار

ندید میگیرم در صورت اجبار

اذیت نمیشم

دوسندارم پشت سر بقیه حرف بزنم

خوابایی میبینم که بعدها واقعی میشه

و خودم میترسم

همش کارم صدقه دادنه

هرکی هرچیش میشه فوری میگم تو چشم زخم داری یا تو طلسم داری

کلا خیلی مشکلات کشیدم منی که اصلا مذهبی نبودم بخاطر خوب شدنم اولش از روی اجبار الان از روی عشق همش نماز وروزه ذکره کارم

رسما هر دردمو با قران خوب میکنم

چند ساله

ولی یه سال اخیر نماز نخونم کلافه میشم

بعضی وقتا پامیشم نماز شکر میخونم نماز توبه میخونم

اره دقیقامنم نمیتونم تحملشون کنمحالا قبلنا خس خفگی دست میداد اذیت میشدم الان اصلا انگار نه انگارندید ...

چقد خوبه اینجودی اجیییی 🥰🥰🥰

منم خابام بعضی وقتا تعبیر میشه همیشه نه

ولی حس شیشمم قویه در اون حد نیست مثل تو ک بفهمم کسی طلسم داره یا نه ولی خب ی چیزای میتونم بفهمم

اجی بنظرم تو شاید کم کم چشم سومتم باز شه

موجودات ماورایی یا انرژی اطراف ادمارو میتونی ببینی؟

چقد خوبه اینجودی اجیییی 🥰🥰🥰منم خابام بعضی وقتا تعبیر میشه همیشه نه ولی حس شیشمم قویه در اون حد نی ...

قبلا اره دیگه ترسیدم اون ذکر هارو نگفتم

هنوزم میدونم چی بگم تا بتونم بببنم

الان نمیگم

ولی تو خواب ناخواسته میبینم

قبلا اره دیگه ترسیدم اون ذکر هارو نگفتم هنوزم میدونم چی بگم تا بتونم بببنمالان نمیگمولی تو خواب ناخو ...

منم تو خاب یبار یکی از اشناهامون دیدم نشسته بودیم داشتیم حرف میزدیم

یهو اون زنه چشاش عوض شده چشای مارارو دیدی اونجوری شد بعد با یه حس خیلی بددددددددد منتقل میکرد و میدیدم اون زن چشاش اینجوری شد همش هذیون میگفت چرتو پرت خیلی حس بدی بود اون چشا پر از انرژی منفی و حریصی بود

از اون خاب خیلی ترسیدمم خیلی زیاد

حتا زنای جادوگر با صورتای سوخته یا زشت و انرژی بد میبینم نمیدونم این خابارو چرا میبینم

اجی تو میتونی هاله رو ببینیی؟

منم تو خاب یبار یکی از اشناهامون دیدم نشسته بودیم داشتیم حرف میزدیمیهو اون زنه چشاش عوض شده چشای مار ...

میخواستم ببینم ولی اتفاقای بدی افتاد برام، بیخیالش شدم

هاله نهنمیتونم

فقط حس خوب و بد میبینم

چهره ادما زشت تر یا زییاتر از چیزی هست میبینم

اون خواب هارو میبینی چونذات واقعیشونه میبینی

منم تو خاب یبار یکی از اشناهامون دیدم نشسته بودیم داشتیم حرف میزدیمیهو اون زنه چشاش عوض شده چشای مار ...

مثلا من میبینم همش یه چیزایی حمله کرده خونه مامانم نمیزارم وارد شن

یا اینکه خونه خودم سوسمار های بزرگ هست بیرونشون میکنم

اینا چیزای غیرارگانیک هستن که بیرون میکنم

میخواستم ببینم ولی اتفاقای بدی افتاد برام، بیخیالش شدمهاله نهنمیتونمفقط حس خوب و بد میبینمچهره ادما ...

خب پس چندین پرده چشم سومت بازه 🥹

خیلی حس خوبی میگیرم از حرف زدن باهاتتتت حس میکنم تو واقعیتم ب ادما خیلی حس خوب و ارامش زیادی میدییی🥹

پرواز روحم داری اجییی؟

مثلا من میبینم همش یه چیزایی حمله کرده خونه مامانم نمیزارم وارد شنیا اینکه خونه خودم سوسمار های بزرگ ...

چ جالبببب😃 اجی پس میتونی اینارو ببینی

من خیلی میترسم ازشون🤣

مثلا چندشب پیش نشسته بودم تو خونه من شب دیر میخابم اینه کنارمه ک پشت سرو نشون میده یهو از تو اینه دیدم یه سیاهی مثل دود بود تکون خورد ترسیدم ولی اصلا توجه نکردم هی تکون میخورد منم برگام ریخته بود یهو اذان گفتن مثل حالت کشیده شدن اینجوری کشیده شد رفت همون الله اکبر اولو گفتن خیلی برام عجیب بود اونم

خب پس چندین پرده چشم سومت بازه 🥹خیلی حس خوبی میگیرم از حرف زدن باهاتتتت حس میکنم تو واقعیتم ب ادما ...

اره تو خواب فقط

غیر ارادی میشه

مثلا چند زندگی قبلی مو دیدم

بعضی چیزا برام گنگ بود که من چرا اینجوری ام ، برام حل شد تو ذهنم

ناشی از زندگی های گذشته بوده

چ جالبببب😃 اجی پس میتونی اینارو ببینی من خیلی میترسم ازشون🤣مثلا چندشب پیش نشسته بودم تو خونه من شب ...

اینارم اره میبینم ولی دیگه کمتر چون قبلا میخواستم ارتباط برقرار کنم الان نمیخوام

الان فقط میخوام با خدا حرف بزنم ، دوسندارم اینجور چیزا رو بفهمم یا بدونم

اذیت شدم

خیلی هم میشه ازشون استفاده کرد ولی عواقب داره

خلاصه هرکاری میخوای بکنی با قران بکن

برات جالب نیاد، اذیت میشی

من ۲ سال پیش ۷ بار تشنج کردم از صدقه سر این چیزا

زندگی مجبورم کرده بود ولی دیگه....

اره تو خواب فقطغیر ارادی میشه مثلا چند زندگی قبلی مو دیدمبعضی چیزا برام گنگ بود که من چرا اینجوری ام ...

اها پس حتما رفتی دنیاهای دیگه🥲🥲خیلی جذابه پرواز روحح:)

اجییییییی اگه نمیگی خیلی بیتربیته چون گفتی حس شیشمت قویه اشکالی نداره یه سوالی بکنم ازت حستو بگی؟ البته اگ دوسنداری اشکال نداره🥲

فقط خیلی درگیرشممم یجورایی