2777
2789
عنوان

من معلمم

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 41 پست
انقدر بی سوادی که املای ساده یه حرف نمیدونی یبار گردن کیبورد انداختی یبار گفتی چون معلم ریاضی هستیبع ...

ببدبخت سرچ کن رتبه 35پزشکی و رتبه15فرهنگیان تا بفهمی

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

«خوش اومدی عزیزم اینجا روزمرگی های یک معلم رو میبینی»

انقدر بی سوادی که املای ساده یه حرف نمیدونی یبار گردن کیبورد انداختی یبار گفتی چون معلم ریاضی هستیبع ...

فیکه بابا یه نگا به تاپیکای قبلیش بنداز

مامان رادمهر🤍مهندس اینده👷🏻♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اونایی که میگن معلم بیسواده همونایی ان که نتونستن بهش برسن🚶♀️➡️

وطن عشق من هم وطن جان من،وطن روح من عز و ایمان من💚🤍❤️آقایون درخواست دوستی ندین،خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش تو تاپیک علتشو بگین🩷💋

ولی رو املات کار کن خوب نیست

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
عزیزم ولشون کن معلما یا از طریق فرهنگیان وارد این کار شدن که رتبه خوب میخواد یا ماده ۲۸ که ۷ خوان رو ...

حرفتو قبول دارم اما یه گروه سومی هم هستن با سهمیه ، هفت خان ماده ۲۸ رو می گذرونن اونا باعث شدن نظر بعضیا نسبت به این شغل شریف تغییر کنه

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

اهمیت ندین. کسی ک بخودش اجازه هیت دادن میده ب هرکسی. ب هر عنوانی. اصلا لایق بحث کردن نیست

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

همه مثل شما معلم و پزشک نیستن.ایا همه شوهراشون دکترن؟ همه درآمد ۲۰۰ میلیونی دارن؟ میدونی کف حقوق ۱۵ میلیونه عزیز دل یه سر به دیوار بزن ببین خیلیا رو با حقوق ده تومنی دارن استخدام میکنن یعنی کل درآمد ماهانش حتی کفاف شکمشم نمیده جه برسه اجاره اگر وضعتون خوبه حداقل زخم به دل مردم نزنید خیلیا درآمد ماهانشون ۲۰ میلیون هم نیست مستاجر هم هستن زخم به دل مردم نزنید و وضع مالی خودتونو به همه تعمیم ندین چرا قفل کردی تاپیکتو اگر حرفت فکر کردی حقه