2777
2789
عنوان

پوووول

107 بازدید | 15 پست

تو زندگی فقط پول مهمه .خودمم پسرم حالا هر چی باشه باشه ول کنید بابا قدش فلان ریشش فلان چهرش فلان باشه . هیچ زنی تو ۴۰ سالگی حسرت قد شوهر مردم و نمیخوره ولی حسرت ماشین و خونه و سفر های خارج و خرید و زندگی راحت بقیه رو میخوره . یه مشت دختر بچه دنبال قد و ریش و هیکل. و ظاهرن بعد ۴۰ هم میبینمتون

حالا یه عده میگن عرضه داشته باشه فلانه . ول کنید الان یه موتور ۲ تومنه حداقل په برسه بقیش .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پول مهمه، ولی اینکه شعور و شخصیت آدم رو بذاری کنار و همه چیز رو با ماشین و خونه بسنجی، اسمش واقع بینی نیست سطحی نگریه.

زن و مرد عاقل دنبال بسته کامل میگردن ظاهر، شخصیت، مسئولیت پذیری و وضعیت مالی، نه فقط یکیشون.

همونطور که تو حق داری پول برات مهم باشه، بقیه هم حق دارن قد، چهره یا هیکل براشون مهم باشه.

ضمن اینکه عرضه فقط خرید ماشین نیست ساختن یک زندگی امن و محترمانه هم عرضه میخواد.

پس از طرف همه نسخه نپیچ تجربه و انتخاب خودت رو به جای حقیقت زندگی جا نزن....

استندبایِ حاجی🙌🏼

پول مهمه، ولی اینکه شعور و شخصیت آدم رو بذاری کنار و همه چیز رو با ماشین و خونه بسنجی، اسمش واقع بین ...

من پسرم کلی گفتم دیدم دیگه بعد قد کار رسیده به موی روی صورت ترسیدم بد تر شه گفتم .والا

هیچی دیگه بدتر شد .پسر خوب توجیح خوبیه برای ما پسرا اینایی که تو میگی ولی واقعیت چیز دیگست

اگه پول همه چیز بود هیچ آدم پولداری شکست عاطفی ، خیانت یا زندگی جهنمی نداشت.....

تجربه خودت رو به اسم واقعیت زندگی به همه تعمیم نده دنیا خیلی بزرگ تر از دایره تجربه تو هستش

استندبایِ حاجی🙌🏼