شلیلی مدیر عضویت: 1404/08/23 تعداد پست: 255 عنوان ازدواج | مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 20 پست سلام دوستان من عقدم شوهرم ماشین نداره چون خونه داره میخره فروخت و هزینش خیلی زیاد شد دیگ توان نداره بخره بنظرتون من با پول و طلاهام ماشین بخزم بی عقلیه؟فشار بیارم خودش بخره؟بخرم ب نام خوددمه امروز | 10:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tina_ra عضویت: 1404/01/16 تعداد پست: 3178 اونقدر نیست بشه باهاش اینکارو کرد بعد خودم شب خاستگاری گفتم خونه نداری کنسلی مجبور شد بفروشه یطور ف ... اجاره خونه خیلی بالا رفته هرکس یه قیمتی میگه همینکه خونه بالاسرتونه بهترین کارو کردی فعلا با اسنپ و تاکسی و اینا کارتونو راه بندازید خدا بزرگه
شلیلی مدیر استارتر عضویت: 1404/08/23 تعداد پست: 255 اجاره خونه خیلی بالا رفته هرکس یه قیمتی میگه همینکه خونه بالاسرتونه بهترین کارو کردی فعلا با اسنپ و ... ینی ی پراید سطح پایینم نخرم؟میگم شاید منطقی نباشه کارمون تو ی شهره خونمون ی شهر بعذ بیماشینیم من طلا دازم
tina_ra عضویت: 1404/01/16 تعداد پست: 3178 ینی ی پراید سطح پایینم نخرم؟میگم شاید منطقی نباشه کارمون تو ی شهره خونمون ی شهر بعذ بیماشینیم من طلا ... اگه اوضاع اقتصادی خوبی نداریئ نه به همسرت فشار نیار دخل و خرج منزل به اندازه کافی اذیت میکنه
شلیلی مدیر استارتر عضویت: 1404/08/23 تعداد پست: 255 اگه اوضاع اقتصادی خوبی نداریئ نه به همسرت فشار نیار دخل و خرج منزل به اندازه کافی اذیت میکنه نه وضعم بد نیست شکر خدا شاغل هم هستم رسمی ام
tina_ra عضویت: 1404/01/16 تعداد پست: 3178 نه وضعم بد نیست شکر خدا شاغل هم هستم رسمی ام خب خداروشکر اگه میتونید زودتر اقدام کنید تا گرونتر نشده
شلیلی مدیر استارتر عضویت: 1404/08/23 تعداد پست: 255 خب خداروشکر اگه میتونید زودتر اقدام کنید تا گرونتر نشده درسته عزیزم ممنونم💋