hesane مدیر عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 703 عنوان یه سوالی | مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 18 پست الان اون خودش خواس تموم کنه و بلاک کرد بعد دو هفته از بلاک در اورده ینی چی؟ منکه قصد برگشت ندارم ولی برام جالبهتو این ۲هفته ک بلاک بودم نه بیو غمگین گزاشتم ن استوری بعد الان ک از بلاک درآورده اصن پیام نمیدم 1405/06/03 | 02:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hesane مدیر استارتر عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 703 خداروشکر تنها نیستی😂همه اینجورینمنم دوست صمیمی داشتم هعی بلاکم میکرد هعی از بلاکی در میاورد ن منکه دیگه بش پیام ندادم و نمیدم و اصن برام تموم شده فقط اتفاقی دیدم سر کوچمون باز نشسته بعد گوشیمو چک کردم دیدم از بلاک دراورده
im_ladan عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 940 ن منکه دیگه بش پیام ندادم و نمیدم و اصن برام تموم شده فقط اتفاقی دیدم سر کوچمون باز نشسته بعد گوشیمو ... اهاااا اولین بار دیدیش؟
hesane مدیر استارتر عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 703 اهاااا اولین بار دیدیش؟ ن بعد کات ولی اونو شهری زندگی میکرد ک داییم زندگی میکنه ما خونه ی اونا بودیم کلا و اینکه بخاطر اوت رفتم اونجا بعد کات دوهفته بعد برگشتم شهر خودم
im_ladan عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 940 ن بعد کات ولی اونو شهری زندگی میکرد ک داییم زندگی میکنه ما خونه ی اونا بودیم کلا و اینکه بخاطر اوت ر ... اها فکر کردم اولین بار دیدیش خواستم بگم شاید پشیمون شده منتظر بمونه تا بهش پیام بدیپس هیچی ولش کن چرا اینکارا کرده واقعا نمیدونم دلیل چیه😂