2777
2789
عنوان

💀💀🚫🔪

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 47 پست
الان خالی شدی؟! ببین شعورت رو رسوندی میخوای گزازش کنم تعلیق شی

ادرستو بزار تخم داری یه باسنی از تو پاره کنم تا آخر عمرت یادت نره جاکش

‏تنها کسی که حق داره باهام سرد باشه کولره,تو برو درتم بذار☺️💅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان خالی شدی؟! ببین شعورت رو رسوندی میخوای گزازش کنم تعلیق شی

عذر میخوام شما با چه رویی میخوای به دختر کم سن و سال درخواست بدی؟

به نظرم حق داشت

پروف خودمم🫠 کنکوری 1408🌙💫 دختری از تبار koroosh️ 💖اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠 abzarek.ir/service-p/msg/4685331 این لینک ناشناس منه

مودبی فایده نداره راحت باش

از تعلیقی میترسم سیسی

پروف خودمم🫠 کنکوری 1408🌙💫 دختری از تبار koroosh️ 💖اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠 abzarek.ir/service-p/msg/4685331 این لینک ناشناس منه

ادرسشو بزاره کارش دارم متاسفانه گیر سلیطه افتاده

واقعاااا

عذر میخوام شما با چه رویی میخوای به دختر کم سن و سال درخواست بدی؟به نظرم حق داشت

توام مثه اون گفتم فخش بده خالی شی اون شعورش نرسید ناموسی داد و حالا وکیلش شدی دختر کم سنه پس چرا هاره

توام مثه اون گفتم فخش بده خالی شی اون شعورش نرسید ناموسی داد و حالا وکیلش شدی دختر کم سنه پس چرا هار ...

هاره کو.ن هفت حد آبادتم باهم میزاره...... گوه اضافه بخوری

توام مثه اون گفتم فخش بده خالی شی اون شعورش نرسید ناموسی داد و حالا وکیلش شدی دختر کم سنه پس چرا هار ...

آره امثال شما رو دیدیم

که هر وقت میرفتن خصوصی یه دختر همش بحثو به جاهای بد میکشوندن

آره امثال شما رو دیدیمکه هر وقت میرفتن خصوصی یه دختر همش بحثو به جاهای بد میکشوندن

ولش کن یه مرتیکه ۴۰ ساله وسط زنا پارس میکنه