2777
2789
عنوان

کهنه بچه رو چه طوری می شورید

| مشاهده متن کامل بحث + 18408 بازدید | 196 پست

کهنه بچه را چه جور میشوریم?

جواب. بندازش دور بابا ....

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا مگه كهنه هم هنوز كسي استفاده ميكنه؟!!!!!!!

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

اخه این کارا چیه 

برو فروشگاه کوروش پوشک مرسی بگیر، با تعداد بالا قیمت بسیار مناسب و کیفیت خیلی عالی

کیفیتش خیلی خوبه از پنبرز و مولفیکس و کانفی زیاد راضی نبودم

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....

لایه محافظ پا برای کهنه ها بخر روی کهنه پهن کن بعد کهنه رو ببند اینطوری پای بچه ات کمتر عرق سوز میشه کهنه هم کمتر کثیف میشه یک لایه های نازک هست مثل مثلا دستمال مرطوب خاله ام قدیما استفاده میکرد دیدم

آره عزیزم

موضع مالیمون خیلی بدشده. نمیتونم دیگه پوشک بگیرم. میشه بگی کهنه ازکجامیگیری چطوریه درکل؟ 

پسرعزیزم میشه روزی حرف بزنی وبهم بگی دوست دارم مامان. یعنی من اون روزو میبینم؟ میشه برای حرف زدن پسرم یه صلوات بفرستین؟ 
هر پوشک دونه ای هزار تومنه حداقل ۵_۶ تاپوشک در روز نیازه

نه بابا اگه روزي يبار پي پيًكنه روزي چهار تا كافيه چه خبره ٦تا

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد