2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بنظرم اینجا بعضیا مدرسه ابتدایی زدن... دورجون بقیه خانما... فقط افکار بچگونع میارن روی صفحع

با این تاپیک کاری ندارم در حالت کلی و در تکمیل حرف شما میگم،سال 89 که عضو نی نی سایت شدم کیف می کردم یعنی همه تاپیکها مفید ، سازنده، موضوعات خوب ازجمله  راههای به کمال رسیدن، هدفهای بزرگ، کتاب خوانی ، سیاستهای زندگی ،نهایتا درخواست کمک یا هم فکری، الان که به موضوعات نگاه می کنم ، همه در حد طنزو بعضا هجو و........

به آنچه ناامیدی امیدوارتر باش تا بدانچه امیدواری، موسی رفت برای اهل و عیالش آتش بیاورد خدا با او سخن گفت
[QUOTE=62100499]بنظرم اینجا بعضیا مدرسه ابتدایی زدن... دورجون بقیه خانما... فقط افکار بچگونع میارن ر ...

منم اوایل اصلا دوس نداشتم

سر ی مشگلم خیلی ب دردم خوررد

الانم گاهی سر میزنم

[QUOTE=62100499]بنظرم اینجا بعضیا مدرسه ابتدایی زدن... دورجون بقیه خانما... فقط افکار بچگونع میارن ر ...

منم دیشب اومدم جو مادرشوهر و خیانت ساختگیشونو جمع کنم با بچه ها یکم بخندیم تو تاپیکم(بدون هیچ اهانت و بدگویی ب کسی) یکی اومد گفت من مرد هستم... یکی گفت بهم شیرین عقل... بعدم منو قطع دسترسی کردم! نیم ساعته اومدم... واقعا فازشونو نمیفهمم.

جالب بود طرف بعد اینکه منو ب بدترین شکل مورد خطاب قرار داد، برگشت گفت تو خیلی باادبی بیا دوست بشیم! 

این واقعا یعنی چی؟ تاساعت ۴ صبح وقت منو گرفته و بعد اینطوری میگه

-واسه کل امضاهام استدلال دارم:)  All of us , will residences to HELL:) There isn’t any PARADISE +نیست در دیده ما منزلتی ،دنیارا :) ما نبینیم کسی را که نبیند،مارا :) #گریویتی:) -وقتی سطح شعورت بالاست، با سطح پایین تر از خودت ست نکن:) +حسی 🥀که به عشق 🚨دارم ، توی رانندگی 🚘ارضام مکنع 🏎:)  -من بازیامو بچگیام کردم ،میای سمت من جدی باش!  +تو صادق باش💛-شاید☘️ یه نویسنده📗:)+آماده 🐋باش هرچیزی رو که داری 🦈درعرض ۳ 🐟ثانیه ،تخلیه کنی:) -نیمه🎆نقاش🔮+ملیس جان، همش ۱ ثانیه نیست که داری زندگی میکنی:) -نه از رومم :) نه از زنگم :) همان #بیرنگ بیرنگم :)) hayat Geçer ve Gecenin sonu biter Beyaz güne «دنیا داره می رونه :) رو صندلی عقبیم :) » (تو فقط سارق نباش:) قول میدم وسط بهشت ساکن شی) 
خدا کنه مادر شوهرت خوب باشه

ای بد نیس

گاهی وقتا کرم میریزه دیگه

در این زمانه بی هیاهوی لال پرست                                    خوشا ب حال کلاغان قیل و قال پرست                               چگونه شرح دهم لحظه ،لحظه خود را                             برای ای همه ناباور خیال پرست😊
منم اوایل اصلا دوس نداشتم سر ی مشگلم خیلی ب دردم خوررد الانم گاهی سر میزنم

ببین نخون اصلا پست هارو... فقط اونایی ک نظر میخوان و فاز منفی نمیدن... بقیه چون ساختگیه کلا مشکل دارن

-واسه کل امضاهام استدلال دارم:)  All of us , will residences to HELL:) There isn’t any PARADISE +نیست در دیده ما منزلتی ،دنیارا :) ما نبینیم کسی را که نبیند،مارا :) #گریویتی:) -وقتی سطح شعورت بالاست، با سطح پایین تر از خودت ست نکن:) +حسی 🥀که به عشق 🚨دارم ، توی رانندگی 🚘ارضام مکنع 🏎:)  -من بازیامو بچگیام کردم ،میای سمت من جدی باش!  +تو صادق باش💛-شاید☘️ یه نویسنده📗:)+آماده 🐋باش هرچیزی رو که داری 🦈درعرض ۳ 🐟ثانیه ،تخلیه کنی:) -نیمه🎆نقاش🔮+ملیس جان، همش ۱ ثانیه نیست که داری زندگی میکنی:) -نه از رومم :) نه از زنگم :) همان #بیرنگ بیرنگم :)) hayat Geçer ve Gecenin sonu biter Beyaz güne «دنیا داره می رونه :) رو صندلی عقبیم :) » (تو فقط سارق نباش:) قول میدم وسط بهشت ساکن شی) 
زود قضاوت کرده

ن اصلا درک نمیکردم چی میگه. چیکار میکنه. منظورش چیه. کلا مبهم بود