2777
2789
عنوان

واییی بچها🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 37 پست
همینو بگو اخهمن بخدا تمیزم میشورماین دفعه نمیدونم چیشداما ابروم رفت

نه اصلا هم ابروت نرفته مگه خطا کردی

به روی خودت هم نیار اصلا ک تو بودی

اون وظیفه اش را انجام داده والا

دیگه داد و بیداد کردن نداره

در تاپیک ها فقط مخاطب کامنتم استاتر هست هرکسی هم روی کامنت من ریپ بزنه به هیچ عنوان جواب نمیدم از توجه شما به این موضوع سپاسگذارم

من چرا دشویی رو درست نگاه نکردم اخه۱۹سالمه خیر سرمحالم بهم میخوره از خودم

حالا شما که چیزی نشده هم پرسنل مجموعتون خانم هستن هم کم بوده.من خودم اینقدر دقت میکنم که نگووو

وااای یاد عروس خالم افتادم خونه مامانم مهمونی بودیم اونام بودن بعد خیلی کثیفه خیییلی🤮

هردو پریود بودیم میره توالت بعد ش مامانم میره میبینه عذر میخوام پر خون .

اومد به من گفت تو رفتی؟گفتم نه .

من دخترتم این چندسال مگه پیش اومده تاحالا گفت نه از همون تعجب کردم .

خلاصه بعد از ظهرشم من خواستم برم توالت دیدم عروس خالم اومدبیرون زایمانم کرده بود وقتی رفتم وااای حالم بد شد .میخواستم بگم

آخه زن گنده خجالت نمیکشی چراپشتتو نگاه نمیکنی شاید بعداز تو ی مرد میرفت این چه وضعیه ولی روم نشد بگم

حالا شمامخودتو ناراحت نکنن از این به بعد بیشتر دقت کن

جانم فدای ایران جانم فدای ایران آی به قربون ایران برید ان شالله🇮🇷🇮🇷🇮🇷 اگه راست بگید😒😂😂بعضیا اینقدر خودخواه و نفهمن که فکر میکنن از خود خداهم بیشتر میفهمن.از کنار ادمها فقط باید ردشدوبس. خدایا منو از شر این آدمهای احمق در امان بدار.الهی آمین🙏خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهمون دادی هرلحظه هزاران هزار مرتبه شکرت❤️❤️❤️.از اونجایی که به علت مشغله زیاد سایت نمیام، اگرهم بیام توهر تاپیکی نمیرم،اگرهم برم نظر نمیدم، اگرهم نظر بدم مخاطب من فقط و فقط شخص استارتر میباشددددد پس ممنون میشم اگه به هر دلیلی بانظر من مخالفی به هیچچچچ وجههههه ریپ نزنی دوست عزیز.مرسی که میفهمی🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر چرا اینقدر خودتو عذاب میدی اینقدر بگایی های زیادی هست که این چیزی نیس

خیلی جلو صاحب کارم بد شد

اعصابم خورد شده اون موقع تاحالا

وقتی یادم میاد که دراومد گفت من کلی میگم دشویی رو بشورین میخوام بکشم خودمو

میشه لطفا برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین مرسی♥️🫠

خیلی جلو صاحب کارم بد شداعصابم خورد شده اون موقع تاحالاوقتی یادم میاد که دراومد گفت من کلی میگم دشوی ...

ااا وااا

تو انگار فکر کردی صاب کارت تو دسشویی همراهتههه

دختر اینجووورررر نیستتت

تو رو خدا بش فکر نکن

اصلا این کارم کردی که کردی به جهنمممم

زمین به اسمون که نیومد

مستخدم وقتی وظیفه اش را انجام داده داد زدنش چی بوده؟؟؟مردم چ گستاخ شدن مگه دکتر بوده مستخدم وظیفه ا ...

پس دسشوییتون نشورین مستخدم بشوره چه حرفا میزنین اونم مستخدم نبوده کارش نظافت کارگاه ولی بخاطر بعضی بی فرهنگ ها باید دسشویی بشوره

پس دسشوییتون نشورین مستخدم بشوره چه حرفا میزنین اونم مستخدم نبوده کارش نظافت کارگاه ولی بخاطر بعضی ...

الان منو میگی😂

میشه لطفا برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین مرسی♥️🫠

وای چه حس بدیه باز اینا خانوم بودن من یه بار بعد من همکار اقام رفت سرویس من شک داشتم که نوارو تو سطل انداختم یا گذاشتم اون کنار که بپیچم چسب بزنم بعد بندازم یعنی از سرم دود بلند شده بودا😑

وای چه حس بدیه باز اینا خانوم بودن من یه بار بعد من همکار اقام رفت سرویس من شک داشتم که نوارو تو سطل ...

منم همش فوبیای اینو دارم باها و بارها شده برگشتم ببینم نوارو انداختم تو سطل یا یادم رفته

چه آرامش عجیبی است در جوار خودم،خودم برای خودم ،با خودم ،کنار خودم...