2777
2789
عنوان

نی نی یار اصلا تاپیکارو حذف میکنه برا شمارو

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 49 پست

اصلا ب اونا چه محرمانه س یا ن. وقتی دارم پاک میکنم لابد لازمه! این سایت اصلا برای کاربرایی ازشون پول در میاره هیچ احترامی قائل نیس! تنها دلیلی ک هستم، برا اینه ک تاپیکامو پاک کنم. هرکی اگ سرچ کنه من رو شناسایی میکنه. از مشکلاتم و خودم گفتم. چقدر اینا .....

اصلا ب اونا چه محرمانه س یا ن. وقتی دارم پاک میکنم لابد لازمه! این سایت اصلا برای کاربرایی ازشون پول ...

منم فقط برای حذف میام

گاهی بعضی مادر ها دخترای خودشونو ب چشم دشمن میبینن ... و ما دختر ها چ تنها و درک نشده ایم ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا سه روز در هفته س . اونم نه هر ساعتی. کلا۴ ،۵ ساعت. اون هم انجام نمیده

اره خیلیییی مسخرس

گاهی بعضی مادر ها دخترای خودشونو ب چشم دشمن میبینن ... و ما دختر ها چ تنها و درک نشده ایم ....

اصلا ب اونا چه محرمانه س یا ن. وقتی دارم پاک میکنم لابد لازمه! این سایت اصلا برای کاربرایی ازشون پول ...

دقیقاااااااا

حالا اونروز من ی تاپیک بلو بانک زدم ک کد معرفم بزنن اولین بارمم بود همچین تاپیکی میزدم

من تا ۱۴ روز تعلیق کرو🤣🤣

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم

اره منم چند تا تاپیک دارم میگه محرمانه نیست

دیگه یکی تو حذف کن ب بقیش چیکار داری

۱۸ صفحه تاپیک دارم. محاسبه کردم اگ نینی یار پاک کنه برام مرتب ۳روز در هفته، میشه دوماه! ک پاک هم نمی ...

۱۷۰ تا تاپیک داری

خیلی بیشتر از اینا میشه

بازم خوبه کلا دوصفحه داری

پاک کردم

۲۴۰ تا بود

گاهی روزی دو تا یا سه تا هم گذاشتم

گاهی نمیفهمه نی نی یار پاک میکنه

کم کم پاک کردم تاپیکم کم میزنم وگرنه خیلییییی زیاد تاپیک داشتما

من راحتم هیچی نزدم این همه سال جز یکی

چطوری میتونی

تازه من هی جلو خودمو میگیرم و تاپیک نمیزنم این اخرا

انقد که اذیت میکنن برا حذف

۱۸۰ هم بگیم. تقسیم بر ۳ روز در هفته . راس میگی میشه ۶۰ هفته . 🤦🏻♀️ میشه ۹ ماه

اره هفته ای سه تا پاک میکنن

ماهی میشه ۱۲تا

من گاهی روزهای زوج دو تا یا سه تا هم پاک کردم

هفته ای ۶ یا ۹تا