2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 28 پست
اگر روزانه حمام میره و باز بود داره طبیعی نیست! اگر هر دو روز سه روز میره حمام کاملا طبیعیه!

نه هرروز نمیبرم چون یه شیره به شیره هم داره پسر هی میخوان با هم بیان نمیتونم هررزو ببرم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اره

دختر منم زیاد عرق میکنه ولی بود نمیده

از بچگی اینجوریه اگه گرمش بشه عرق میکنه مخصوصن سرش

از نوزادی اینجوریه ولی اگه سرد باشه هوا عرقی درکار نیست ؟؟عادیه؟

خدایا شکرت که بهم نی نی سالم دادی  1399\10\30 مثبت شد بی بی چکم  
دختر منم زیاد عرق میکنه ولی بود نمیدهاز بچگی اینجوریه اگه گرمش بشه عرق میکنه مخصوصن سرشاز نوزادی این ...

اره اگه بود نده عادیه اگه بوی عرق بزرگسال بگیر باید چک بشه دختر منم کلا خیلی عرق میکرد قبلش الان یکی دو هفته اینطوریه

اره اگه بود نده عادیه اگه بوی عرق بزرگسال بگیر باید چک بشه دختر منم کلا خیلی عرق میکرد قبلش الان یکی ...

پس چک کنم بوی عرقشو از این به بعد

قبلا بو نمیداد عرقش الان بو نکردم

پس چک کنم بوی عرقشو از این به بعد قبلا بو نمیداد عرقش الان بو نکردم

بچتون چقدر وقتشه؟ منم یه دفعه متوجه شدم قبلا یه وقت دشتم بند بود مثلا پریودی اینا شش روزم نمیرفت فقط سرش عرق میکرد ولی الان اینطور نگرانم کرده الانم میگن سن بلوغ اومده پایین

بچتون چقدر وقتشه؟ منم یه دفعه متوجه شدم قبلا یه وقت دشتم بند بود مثلا پریودی اینا شش روزم نمیرفت فقط ...

بچه منم یک ماه دیگه میشه۵سالش

دهتر من بشدت از وقتی بدنیا اومده گرماییه از نوزادی زیاد از گرما خوشش نمیومد سرش همش عرق بود الانم یه چند روزی نمیبرمش حمام ببینم بو میده یانه