2777
2789
عنوان

درونگرایی

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی درونگرایی خوبه تنهایی صد شرف داره با بودن با آدمای مزخرف

موافقم

البته من اول برونگرا بودم(بچه که بودم)

اونقدر از آدمای سمی بدی دیدم که آدم گریز شدم

مامان بابام هر دوشون برونگران بدبختم

با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ❤ فمینیست♀️/ دوست دار محیط زیست🌿/ این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مدافعین کودک همسری/افغانی ها🤫 کاربری دست 2 نفره منو رفیقم

تو جمع بیشتر دوست داری باشی یا با تنهایی حالت خوبتره

جمع مثل عروسی اینا مجلس دوست دارم

ولی جمعی که خاله و دایی و اینا هستن هر کودوم واسه خودشون حرف میزنن نه زیاد حوصله ندارم

خیلی درونگرایی خوبه تنهایی صد شرف داره با بودن با آدمای مزخرف

بله ولی خب همسرم برونگراس و یکم من براش عجیبم

Աստված պահապան մեր ընտանիքին Սիրայի եւ Ռուբենի սիրուց՝մի աղջիկ՝ Վարդուշ անունով.եւ սա է մեր ամբողջ աշխարհը ❤️

از شوهرت ناراضی هستی؟

نه. اونم مثل منه. از روابط اجباری با خانواده شوهر اذیتم. خواهر برادرامو شیش ماه یکبارم نمیبینم ولی هر هفته دو روز باید پیش خانواده شوهر باشم. بخدا ازشون بدم نمیاد خیلی هم خوبن فقط من دوست دارم تنها باشم 😭

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
آها متاهلید؟من مجردم ولی شنیدم هر کی متاهل شد مثل شوهرش میشه یعنی شما مثل اون برونگرا نشدین؟

ن من همچنان از تنهایی بیشتر لذت میبرم

ولی دیگ از جمع هم فراری نیستم مثل زمان قبل ازدواج

Աստված պահապան մեր ընտանիքին Սիրայի եւ Ռուբենի սիրուց՝մի աղջիկ՝ Վարդուշ անունով.եւ սա է մեր ամբողջ աշխարհը ❤️

درونگرا

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است