من خودم درونگرا هستم خیلی راحت ترم حوصله ی جمع و دوست و رفیق اصلا ندارم با تنهایی بیشتر بهم خوش می گذره تخمه بگیری تتهایی نگاه فیلم کنی تنهایی بری تو پارک تخمه بخوری تنهایی بری بازار خیلی خوبه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی درونگرایی خوبه تنهایی صد شرف داره با بودن با آدمای مزخرف
موافقم
البته من اول برونگرا بودم(بچه که بودم)
اونقدر از آدمای سمی بدی دیدم که آدم گریز شدم
مامان بابام هر دوشون برونگران بدبختم
با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ❤ فمینیست♀️/ دوست دار محیط زیست🌿/ این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مدافعین کودک همسری/افغانی ها🤫 کاربری دست 2 نفره منو رفیقم
نه. اونم مثل منه. از روابط اجباری با خانواده شوهر اذیتم. خواهر برادرامو شیش ماه یکبارم نمیبینم ولی هر هفته دو روز باید پیش خانواده شوهر باشم. بخدا ازشون بدم نمیاد خیلی هم خوبن فقط من دوست دارم تنها باشم 😭
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)