2777
2789

نام خودم و شهرمو چنددتا برادر و خواهر هستیم

و نام پدرم بگو تا سوال بعدی بپرسم

متعهد و عاشق همسرم هستم . لطفا درخواست دوستی ندید مچکرم . . من همسرم رو با دنیا عوض نمیکنم . همسر من بهترین همسر تاریخ هست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نام خودم و شهرمو چنددتا برادر و خواهر هستیم و نام پدرم بگو تا سوال بعدی بپرسم

نام راحله یا فاطمه یا زینب یا معصومه یا صدیقه نام پدر حسن منصور حسین اسمائیل تعداد خواهر و برادرا دو تا سه تا برادر دو تا سه تا خواهر حس ششم نیستم محض سرگرمی گفتم 😁

نام راحله یا فاطمه یا زینب یا معصومه یا صدیقه نام پدر حسن منصور حسین اسمائیل تعداد خواهر و برادرا دو ...

همش هم اشتباه بود حس ششم

باور کن تمام حسس ششمی ها از دستم فراری هستن به خاطر سوالاتم

متعهد و عاشق همسرم هستم . لطفا درخواست دوستی ندید مچکرم . . من همسرم رو با دنیا عوض نمیکنم . همسر من بهترین همسر تاریخ هست

من حس ششمی نیستم عزیزم یا تک فرزندی یا یک برادر داری یک خواهر اسم بابات جمشید پرویز خسرو خخخ

اشتباه

ای بابا پنج تا داداش داری یا چهارتا خخخ 🤣🤣🤣 اسم بابات هاشم مهدی هادی عبدالله یدالله یوسف

نه ادامه نده