2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم بخدا مشکل بورسیه دارم. کدوم پسره شیطون😜😜😜😜

نمیدونم بقران کدومو میگن اینا....

ولی یه پسره هس رییسمه پسر بدی نیس ولی خیییلی مغروره اون یکم اذیت میکنه البته هیچکیو تحویل نمیگیره ها تو اموزشگاه کشته مرده داده ولی همش به من گیرمیده😣منم باید جوابسو بدم میترسم اخر بیکار شم😂😂😂

ای بابا...! 
نمیدونم بقران کدومو میگن اینا.... ولی یه پسره هس رییسمه پسر بدی نیس ولی خیییلی مغروره اون یکم اذیت ...

وقتشه تورتو پهن کنی،دختر😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

A bitter ending is always better than an endless bitterness
وقتشه تورتو پهن کنی،دختر😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خخخخخخخ...همه همینو میگن ولی من که میخوام برم نباید پامو به جایی گیر بدم...یهو دیدی توره پیچید دوره پای خودمو نتونستم برم و موندگار شدم😉😉😂😂😂😂

ای بابا...! 
من از سقطم ۸ ماه میگذره اما هنوز باردار نشدم ۵ ماهه اقدامم

۵ ماه که جیزی نیس عزیزم فقط‌ مطمئن شو اسپرما سالم‌ باشن‌ تا دوباره اتفاق نیوفته خدایی نکرده

درست به موقع نزدیکی کن

از اسپرما مطمئن بودی این ماه آمپول بزن بببن چی میشه

من اکثر دوستام بعد سقط دیدن ۵ ماه میگذره نشدن آمپول زدن و به موقع نزدیکی کردن همون ماه شدن

لبــــانت سیـب ممنوع بهشتی🍎تو زیبایی و دور از هرچه زشتی☀️بــرای بــــردن غــــم از دل من بخند ای دختر اردیــــبــهشتی🌸🌼🌹
خخخخخخخ...همه همینو میگن ولی من که میخوام برم نباید پامو به جایی گیر بدم...یهو دیدی توره پیچید دوره ...

خب موقع رفتن تورو پاره کن😂😂😂😂

بله.....حق باشماس😂😂 چرا به فکر خودم نرسید😕 ولی من هنوز نفهمیدم جریان این پسر سبزه رو

خواهر حیف و میل نکن😂تو ایران مشکل بی شهری داره بیداد میکنه😂😂😂

خواهر حیف و میل نکن😂تو ایران مشکل بی شهری داره بیداد میکنه😂😂😂

غلط کردم.... اخه این پسره خیییلی خودشیفتس اصن اخلاق نداره انقد دخترا  تحویلش گرفتن فک میکنه کیه...

چیزیم نمیتونم بش بگم...عموی دوستمه

ای بابا...! 
۵ ماه که جیزی نیس عزیزم فقط‌ مطمئن شو اسپرما سالم‌ باشن‌ تا دوباره اتفاق نیوفته خدایی نکرده درست به ...

خیلی ممنون عزیزم هفته دیگه هم اسپرم میده شوهرم هم من ازمایش تخمک

اما منظورتون از به موقع نزدیکی چیه اخه من ی روز در میون اقدام میکنم؟؟؟