2777
2789

سلام کنکوری های آینده😍🌿

بچه ها من پارسال از بهمن شروع کردم رتبه ۱۸۰۰ شدم

و خب کلی تجارب دارم از جمله افسردگی کمالگرایی شکست عشقی و....

و دوره مشاوره هم رفتم

میتونیم سه روز رایگان مشاوره داشته باشیم و اگه مایل باشین باهم ادامه بدیم😍😍🌿

به خاطر گرونی چون میدونم اغلب دانش آموزا پول ندارن

ماهی ۶۰۰ میگیرم

پروفایلم خودمم😍موفق میشی،چون نوری که تو وجودت داری، از تاریکیای دور و برت قوی تره.... هر وقت خواستین کسی رو قضاوت کنیدیاد این شعر بیفتید که اخوان ثالث گفته:هر که خود داند و خدای دلش که چه دردیست در کجای دلش...!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میتونم سوالم رو بپرسم یا درخواست بدم عزیزم

بفرما قشنگم

پروفایلم خودمم😍موفق میشی،چون نوری که تو وجودت داری، از تاریکیای دور و برت قوی تره.... هر وقت خواستین کسی رو قضاوت کنیدیاد این شعر بیفتید که اخوان ثالث گفته:هر که خود داند و خدای دلش که چه دردیست در کجای دلش...!

بفرما قشنگم

من خیلی بی اراده و تنبلم توی درس خوندن ,

دلم میخواد فقط لش کنم و بخوابم

اصلا دیسیپلین ندارم

بیشترین زمانی که تونستم به درس پایبند باشم یک ماه بود

هر اتفاق کوچیک غیر منتظره ای روی نظم و دیسیپلین من اثر میذاره اگه یچیز خیلی کوچیک تغییر کنه کلا برنامه ام بهم میریزه نمیتونم توی شرایط سخت برنامه ام رو پیش ببرم

درسا برام سخت نیستن اما شروع کردن و ادامه دادن خیلی برام سخته

لعنتی عوض شو 

من خیلی بی اراده و تنبلم توی درس خوندن ,دلم میخواد فقط لش کنم و بخوابم اصلا دیسیپلین ندارم بیشترین ز ...

شما کمالگرایی عزیزم

درخواست دوستی بده پیام بده آیدی تلگرامم رو بفرستم برات

🫠🩵 درخواست دادم عزیزم

قبول کردم

عزیزم رتبه ۱۸۰۰ مگه پزشکی نمیشه آورد؟

من خیلیارو دیدم با این رتبه پزشکی رفتن میشه یکم توضیح بدید

بابالنگ دراز عزیزم،این حقیقت وجود دارد که من هنوز برای دنیای آدم های بزرگ خیلی کوچک بودم.
عزیزم رتبه ۱۸۰۰ مگه پزشکی نمیشه آورد؟من خیلیارو دیدم با این رتبه پزشکی رفتن میشه یکم توضیح بدید

چرا گلم اما هدفم اول دندون بود بعد فیزیو بعد پزشکی

به خاطر خیلی مسائل فیزیو رو ترجیح دادم

چرا گلم اما هدفم اول دندون بود بعد فیزیو بعد پزشکیبه خاطر خیلی مسائل فیزیو رو ترجیح دادم

آهاا موفق باشی🤍

بابالنگ دراز عزیزم،این حقیقت وجود دارد که من هنوز برای دنیای آدم های بزرگ خیلی کوچک بودم.
من که خودم مساور دارم ولی توصیه میکنم اگه بقیه قراره مشاوره بگیرن با تو پیش برن بهتره چون تو این مسر ...

مرسی قشنگم😍