2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه بخشید وقتی بتونه جبران کنه و صدشو به بعد بذاره مثل شوهر من ولی هیچوقت فراموش نمیشه

خوشبحالت مال من دوقورت ونیم شم باقیه من بعد خیانتش دیگه شادنبستم نمیتونم بخندم اونم توقع داره مثه قبل نازشو بکشم کاش هیچوقت مادر نمیشدم

هرگززززچون بازم تکرار میشهباید از دستت بده کاملا تا بفهمه چی رو از دست دادهیه روز خودت میفهمی من واس ...

چه خوبه ک میتونی بخندی الهی ک دشمنمم بهش خیانت نشه داغون میشی بعدش

میشه بخشید وقتی بتونه جبران کنه و صدشو به بعد بذاره مثل شوهر من ولی هیچوقت فراموش نمیشه

ولی نظر من اینه که چرا میدون رو برا یکی دیگه خالی کنم که خوشهال شه مثلا. شوهر من ۴ سال اذیتم کرد نه اعصابی موند برام نه روانی خب من هم میمونم با همین بی اعصابی و روان خراب میشم سوهان روح خودش از اونور یه تلنگر میزنم بهش من شاکی شدم و داداه به نفع من تموم شد الانم صدشو میذاره تاپیکامم هست ولی فراموش نمیشه هیچوقت

خوشبحالت مال من دوقورت ونیم شم باقیه من بعد خیانتش دیگه شادنبستم نمیتونم بخندم اونم توقع داره مثه قب ...

من شاکی شدم ازش الانم سرطان دارم و عمل کردم تاپیکامو ببینی متوجه میشی صدشو میذاره برام ولی فراموش نمیشه به قول تو نمیتونم از ته دلم شاد باشم و مثل قدیم باشم