2777
2789
عنوان

بعد جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 34 پست
اوایل سختم بودمخصوصا وقتی دیدم چقدر براش تولد مفصل گرفته و برا من حتی یه لیوان آب دستم نمیداد...دیگه ...

هنوز تو فکرت میاد؟ چند وقت گذشته؟

من یه 20😍ساله ام که 1374😉به دنیا اومدم ولی همه اصرار دارن بگن 30 سالته😉😉😅😅

فکر کن وسط کار و پروژه یه ۵ دقیقه همینطور خشکم زده دارم به این چیزا فکر میکنم

کار که نباشه اونم کارای بزرگ ک انگیزش نمیخوره پس نگران نباشین این کگفتین خیلی موفقیت خوبی هست پنج دقیقه خب دیدتون بعضی روزا نجات دادن خودت از حال بد بزرگترین کاریه که میتونی انجام بدی

وکیل نیستم ،ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای خیلی سختهمن دارم مرتب به این فکر میکنم کسایی که طلاق میگیرن چقدر سختشونهفکر کن مولا الان عکسی که ...

ازکجامیدونی؟!

مردیکه گوه درخواست بدی ننه ات روسگ میاد......من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.بددهن نیستم مگربه حق

کار که نباشه اونم کارای بزرگ ک انگیزش نمیخوره پس نگران نباشین این کگفتین خیلی موفقیت خوبی هست پنج دق ...

چرا یه آدم میتونه انقد حال دیگری رو خراب کنه؟ مگه اون چه قدرتی داشته؟

هنوز تو فکرت میاد؟ چند وقت گذشته؟

۱۸ سالگی آشنا شدم

۲۲ سالگی بم خیانت کرد

الانم ۲۵ سالمه

نه تو فکرم نمیاد زیاد یه حس تنفر دارم فقط

فکرشو کن ۲۲ سالم بود یعنی سال ۴۰۲ طلا گرمی ۳ ایطوریا بود میگفت کی ازدواج میکنه با این قیمتا حالا با طلا ۲۲ تومنی میخواد با اون ازدواج کنه

میکنه. مردا بعد طلاق اخلاق خودشونو درست میکنن برای بعدی. طلاق گرفتی؟

نمیدونم والا

با من که اخر اخلاق گندشو درست نکرد اگر با بعدی اخلاقشو درست کنه هیچوقت نمیبخشمش

وای خیلی سختهمن دارم مرتب به این فکر میکنم کسایی که طلاق میگیرن چقدر سختشونهفکر کن مولا الان عکسی که ...

به معنای واقعی کلمه خون به جیگر شدم 😢

این قافله عمر عجب میگذرد:)⁦⏳📅

نمیدونم والابا من که اخر اخلاق گندشو درست نکرد اگر با بعدی اخلاقشو درست کنه هیچوقت نمیبخشمش

نمیتونی ببخشیش. فقط باید باخودت کنار بیای ک این یکم سخته بنظرم

۱۸ سالگی آشنا شدم۲۲ سالگی بم خیانت کردالانم ۲۵ سالمهنه تو فکرم نمیاد زیاد یه حس تنفر دارم فقطفکرشو ک ...

باز خوبه ک متنفری.

۱۸ سالگی آشنا شدم۲۲ سالگی بم خیانت کردالانم ۲۵ سالمهنه تو فکرم نمیاد زیاد یه حس تنفر دارم فقطفکرشو ک ...

قابل توجه استارتر. برای حرص دادن قبلی هم ک شده خودشون رو اصلاح میکنن

متوجه منظورت نشدم؟

میگم ازکجامیدونی بادخترادیگه توی رابطه است

مردیکه گوه درخواست بدی ننه ات روسگ میاد......من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.بددهن نیستم مگربه حق

نمیتونی ببخشیش. فقط باید باخودت کنار بیای ک این یکم سخته بنظرم

🥲

یه چیزی بگم پشمام ریخت

همین الان مه وحشتناک به فکرش بودم و اومدم تاپیک زدم با یه شماره بهم زنگ زد (شماره هاش بلاکه اینو نداشتم بلاک کنم) گفت اومدم اونجایی که یاهم بودیم خیلی دلتنگت شدم هرجاش نگاه میکنم یاد تو میوفتم😂

واش مگه میشه اینقدر تله پاتی

چرا یه آدم میتونه انقد حال دیگری رو خراب کنه؟ مگه اون چه قدرتی داشته؟

یوقتایی هم مبارزه نکن بشین همونجایی که هستی یه نفس تازه کن یه نگاهی به دور و برت بنداز بعدش پاشو گاهی اگر مغلوب زمین میشی صرفا یک شکست نبینش شاید لازم بوده به زمین کشیده بشی تا خودتپیدا کنی که هرکسی ارزش حال خوب تو نداره که بخواد بعدش حالت بدکنه بریزه بهم هم فرکانس هات پیدا کن

وکیل نیستم ،ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

میگم ازکجامیدونی بادخترادیگه توی رابطه است

اخه بعد از جدایی مون تا یه چند وقت باهم دوست بودیم و رفت و اومد میکردیم میدیدم که با دخترا چت میکنه و اینا

دوستاش هم براش دخترای رنگ و وارنگ پیدا میکردن سریع جایگزین کنه