2777
2789
عنوان

عقرب گزیدگی

84 بازدید | 15 پست

سلام.

من دیشب ساعت ۲ سحر سرکار یچیزی رو بازو سمت راستم نیش زد.فکر کردم مورچه هستش.مالیدم و فشار دادم.یکم سوخت و ول کرد.بعد که رفتم لباس عوض کنم دیدم پاهای زرد رنگ شبیه عقرب رو لباسم چسبیده.جاش هم کوچک تر از مورچه باد کرده.حالا عقرب بوده یا هزارپا و عنکبوت نمیدونم.چون جنوبیم و این چیزا هم فراوان.

صبح رفتم دکتر ضد زهر نزدن.آزمایش گرفتم ساعت ۸ جوابش چیزی نشون نداد.دیگه بیخیال شدم.تا امروز بدن درد گرفتم فقط.رنگ ادرار هم تغییر نکرده.جای نیش هم تغییر نکرده.نه ورم داره نه قرمز و سیاه شده.

بنظرتون دوباره برم آزمایش بدم امروز؟

عقرب گزیدگی بعد یک روز چجور

ی میشه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عقرب باشه نمیتونی سرپا بشی چه برسه اینهمه کار انجام بدی

بعیده عقرب باشه

توهم فکر کنم حساس شدی

اگه سرگیجه نداری و تو خوردن مشکلی نداری درست گفتن دکترا

ولی برای اینکه خیالت راحت بشه یکبار دیگه هم برو ضرر نداره

🚩🇮🇷کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 🇮🇷 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

من زنبور نیش زد دیروزورم کرده خیلی و میسوزه و سنگین انگشتم..چیکار کنم؟؟؟دیروز ماست و ابلیمو زدم...دی ...

خوب میشه.مال دیروز بوده پس حساسیت نداری.بعضیا حساسیت دارن دچار شوک یا تنگی نفس میشن.از شما گذشته.باز بهتره اگه امکانش براتون محیا بود ب محض گزش برین ضدحساسیت بزنین.راحتتر میشه دوره خوب شدنش

عقرب باشه نمیتونی سرپا بشی چه برسه اینهمه کار انجام بدیبعیده عقرب باشهتوهم فکر کنم حساس شدی اگه سرگی ...

اره.فکر کنم فوبیا عقرب و مار دارم.با چیزا دیگه میونه م خوبهicon