2777
2789
خب الان من ردش کردم چجوری برش گردونم 😂😂

اصلا چرا باید برش گردونی مگه تو رفته بودی سراغش مگه لنگ خواستگاری؟ دختر یکم اعتماد به نفس داشته باش

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاشقتم من😂اخه خانوادمون زیاد اوپنم نیستن که فک کنه باهاش دوست میشم ولی خبیعنی هوله پس

قربونت بشم ،

بنظرم با این جور آدم ها تو فضای مجازی آشنا نشو کسی که آدم درست حسابی باشه تو مجازی دنبال زن نمیکرده

این جمله ها برای مخ زدن خرش که از پول گذشت ذات واقعیش معلوم میشه من باشم شماره بابام رو میدم میگم با ...

وای نه شماره پدر رو نمیشه داد

بعضیاشون میبنی مسخره بازی میکنن

زنگ میزنن میگن دخترت فلانه یا مسخره بازی درمیارن

اصلا به پسر و مردای الات نباید اعتماد کردن همشون یه گوهن و مثلا قصدشون جدیه ولی نیست

دیگه الان هیچ کس قصدش جدی نیس چون تکلیفش با خودش مشخص نیست

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
اصلا چرا باید برش گردونی مگه تو رفته بودی سراغش مگه لنگ خواستگاری؟ دختر یکم اعتماد به نفس داشته باش

اصلا من قصد ازدواج ندارم که

ازش خوشم اومده بود

اصن نمیخام ازدواج کنم

اترینم🎀

فامیلِ فامیلمونه مامانم میشناسه خانوادشو اخلاقشو نمیدونم فقط گذشتشم با چندتا پرسو جو در میادشغلشم نم ...

آها چی بگم والا بنظرم خیلی تحقیق کن راجبش مسائل مادی و اخلاقی و روحی و معیار هات رو خیلی در نظر بگیر بی گدار به آب نزن خودت رو بدبخت نکن منطقی فکر کن

قربونت بشم ،بنظرم با این جور آدم ها تو فضای مجازی آشنا نشو کسی که آدم درست حسابی باشه تو مجازی دنبال ...

منم بهش گفتم چ دلیلی داره ما باهم حرف بزنیم گفت ازدواج منم گفتم نه

بعد گفت باشه پس مادرمو میفرستم

منم گفتم نمیخاد خدافظ

اترینم🎀