2777
2789
عنوان

همه خانمها تشریف بیارن

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 35 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من گفتم که باید کسی که نمیخواد و شرایطش رو نداره دو روش جلوگیری انجام بده. آمار سقط خیلی بالاس ...

عزیزم تموم راهای جلوگیری یکمی خطا داره. بلخره صد در صد نیست. خیلیا تو همین سایت با پیشگیری ناخواسته بچه دار شدن. 

همین ظهر تو سایت خوندم خانومه خیلی ریلکس میگفت بچه هام شلوغ کردن شوهرم با سیم شارجر کتکشون زد.

خب لعنت اول به اون پدر بعد به توی مادر. 

کسایی که شرایطشو ندارن باید سقط کنن. باید وگرنه بدبخت کردن یه بچه تاوانو عذاب وجدانش خیلی بیشتر از ...

چطور میتونه گوشت دوماهه قلب داشته باشه پن صدرصد مخالفم یا پیشگیری بشه این همه راه یا.این خودش صدرصد قتله و تجاوز به حقوقه یک مجود زندس 

اگر حامله هستی و دندونت درد میکنه و نمیتونی دارو بخوری اگر رب انار ترش داری بزار روش من شنیدم که مثل ...

حانله نیستم

ولی مفنامیکم خوردم خوب نشدم😭😭😭

چن تا راهکار بچه ها دادن دارم دونه ب دونه امتحان میکمم

مرسی عزیزم برای راهکارت 😍😍😍😍😍😍

چطور دلت میاد اینو بگی من برادرم یه حرف خوبی میزد میگفت.مثل این.پیمونه که بگی یه ادم چهل کیلویی ادم نیست وقتی قلب داره یعنی تلتش داره میکنه واسخ زندگی دیشب یه خانمی با چه شوغی از حبونخ سی گرمی خونگیش منظورم همون خوکچخ هست پیگفت بعد شما به بچه ادمیزاد میگی اسم رو ش نزاذ خوب نمیتونن بزذگ کنن حامله نشن وقتی پیشن.بزرگ.کنن  

مادر یعنی.مهر یعنی زن یعنی زنی کسب.کخ زندگی.رو هدیه.میکنه دیگه با این.توصیف نباید بگیپ زن باید بگیم.مرگ.کسی.که.میکشه شما.میگین بچه های سر.چهار راه شاید اونهام خوشبخت شن شما چرا قضاوت اینده میکنی شاید الان هم دلش از.منو شما خوش تر باشه

عزیزم به این توصیف که بشه سر چهار راهی پس باید سقط بشه این استدلال نمیشه ممکنه وضع هر کشوری به هم بریزه و جنگ بشه چون آدم نمیتونه آینده رو پیش بینی کنه؛ اونی که شرایطش رو نداره به نظرم من 100 پیش گیری کنه هست روشش ولی نه از سر بیخیالی بچه دار بشه بعد سقط کنه

خدا همیشه با ماست... برا تعجیل در ظهور یه صلوات میفرستی؛ممنون. خداوندا مهربان پروردگارم سپاس گذارم

خداوند به انسان عقل داده برای این که ازش استفاده کنه.متاسفانه گاهی فقط برای انتخاب رنگ مانتو و شال ازش تو ایران استفاده میشه و دیگر هبچ من زمانی که حامله پسرم بودم تو 9 هفتگی دکتر.گفت خیلی مراغب باس یه انسان تو سکمت هست گفتم خانم وکتر میگن خونه و گوشته گفت صورت داره استخوان داره قلب و مغز داره من باورم نمیشه بعضی چطور ازدسقط حرف میزنن حتی تو خ.د پیشرفته.ترین کشورخا بزرگترین جرمه این ربطی به دین یا خرافات نداره مربوط به شرف و انسانیت هست