2777
2789
عنوان

خیلی افسردم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره حلقه میزدم خیلی چون چربی دور شکم سریع اب میشه خیلی تاثیر داره 

ممنون

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

برن گم شن دکترها هر وقت خدا قسمتت کنه خواهر صاحب نینی.میشی من به دلایلی گفتن هرگز باردار.نمیشی دو تا سونوگرافی و کلی دکتر حتی میگفتن بعید رو تو اقین.کارهایی که اقدامی ها میکنن اثر کنه وزنمم زمان بارداری 106 کیلو بود اصلا میگفتن بیخیال شو ولی من گفتم شما هیچی هستین در مقابل خ.است خدا همه با ترحم.میگفتن بیچاره 30 سالت شده بچه نداری گفتم خدا در زمان پناسب میده خلاصه اردیبهشت 93 دوماهه در.کمال ناباوری گفتن بیخبر حامله هستی چون دوسال بود سالی دو بار پریود میشدم الان هم جوجه دایناسورم داره حولم میده چسبیدم به دیوار خدا بخواد بده دکتر.کیلو چنده ابجی

بدنسازی بی رژیم فایده نداره برنامتم اگه هرماه عوض نشع و سخت تر نشه بدنت عادت میکنه کم نمیشه وزن

اگه با نظر من مخالفید یا بلد نیستین نظرتونو مودبانه مطرح کنید منو ریپلای نکنید 😇
برن گم شن دکترها هر وقت خدا قسمتت کنه خواهر صاحب نینی.میشی من به دلایلی گفتن هرگز باردار.نمیشی دو تا ...

خداروشکر منم راضیم ب رضای خدا چ میشه کرد جلوی مصلحتشونمیشه گرفت ک