2777
2789
عنوان

کوچیک کردن .....

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 45 پست
چه کاریه عزیم عمل زیبایی سینه پرریسکه .با تمرینات وزنه و‌هوازی راحت میشه سایزشو کم کنی و سفت و روبال ...

عزیزم من بخاطر سنگینی کاملا افتادن پایین یکم دیگه میرسن به نافم ورزش کردم بی فایده بود چربیشون اب شد بعد شدن شبیه دوتا پوست اویزون باردار شدم شدن 100 

دستامو ول نکن خدا.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمیدونم مشاور همون پزشک معتمد هست درسته ؟  چون من شهرستان اندیمشکم محل کار شوهرم اهوازه یه ...

جدی خب عزیزم مگه میش سوالتوجواب نده یابداخلاقی کن وظیفش یه دفترچه بیمه دارین که پشتش شماره مشاورپزشکاهست بازاقای شادمانی شیرازعالی کاظم ابادی تهران کلهری هم همینطورازاینام بپرس

عزیزم من بخاطر سنگینی کاملا افتادن پایین یکم دیگه میرسن به نافم ورزش کردم بی فایده بود چربیشون اب شد ...

به نظرم دنبال راه های دیگه باش میدونم چی میگی الان یه سری ماساژ و دستگاه هاست که میتونه کمکت کنه و‌فرمشو‌اصلاح کنه 

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
در واقع اون کلاهبرداره😃 نترس عزیزم پزشکا کم نمیارن  حالا برو امتحان کن ولی مطمئنم بگردی پیدا ...

اندیمشک یه دکتر همکار مادرم بوده اشناست ولی جراح عمومیه میترسم بزنه ناقص کنه سینه هامو ازین ک هستن زشت تر بشن 

برا این گفتم برم متخصص جراحی پلاستیک تو اهواز

دستامو ول نکن خدا.....
اندیمشک یه دکتر همکار مادرم بوده اشناست ولی جراح عمومیه میترسم بزنه ناقص کنه سینه هامو ازین ک هستن ز ...

خود همون بسپار برات پیدا میکنه جراح زیبایی

خدا جونم خودمو به خودت سپردم 💖 نگرانی ندارم 💖میدونم تو برام قشنگترینا رو میسازی 💖
به نظرم دنبال راه های دیگه باش میدونم چی میگی الان یه سری ماساژ و دستگاه هاست که میتونه کمکت کنه و‌ف ...

فرمشو شاید ولی اینکه هیچ لباسی بخاطر بالاتنه نمیتونم بپوشم و شبا خفه میشم تو خواب باعث افسردگیم شده مشاور هم فقط ادمو دلداری میده از نظر روحی خیلی اذیتم تو اینه نمیرم اصن

دستامو ول نکن خدا.....
فرمشو شاید ولی اینکه هیچ لباسی بخاطر بالاتنه نمیتونم بپوشم و شبا خفه میشم تو خواب باعث افسردگیم شده ...

اگر مطمئنی و ریسکشو میپذیری انجام بده عزیزم 

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
اگر مطمئنی و ریسکشو میپذیری انجام بده عزیزم 

هر دردی رو میپذیرم فقط نمیخوام بخاطر این سینه ها مجبور شم از اینه متنفر باشم بخدا خیلی سخته دوست جونم 

امیدوارم هیشکی مث من نشه 

دستامو ول نکن خدا.....

مشکلم عدم توانایی دربیان موضوع بیمه به دکتره خجالت میکشم بگم بعد بگه نه خانم نمیتونم فاکتور بزنم درمانی خیت بشم پول ویزیتمم بپره خخخخخخ

دستامو ول نکن خدا.....
هر دردی رو میپذیرم فقط نمیخوام بخاطر این سینه ها مجبور شم از اینه متنفر باشم بخدا خیلی سخته دوست جون ...

دکترای اصفهان شنیدم خوبن .یه جای مطمئن عمل کن انشالله خوب نتیجه بده .منظورم از ریسکش‌درد نیست نتیجشه که اونم باید پیش یه نفر کار بلد بری