2777
2789
اگه قسمتمو میگی پس قطعا شهید میشم😂😭

😂😂🤦نه بابا خدا نکنه

من بودم میرفتم اهمیت نمیدم تهش میمیرم دیگ

از واژه های پرو کسی ،کانفیگ ، عمان، ناو ، غنی سازی ،توافق ،موشک ،کانال ۱۲ ،سال بعد ، ۴۰۴ متنفرم ....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم اهوازی ام😂🙂

من اصالتن اهوازی هستم ولی از بچگی جای دیگه بزرگ شدم دیگه حتی نمیتونم بیام شهرم از ترس

انشااالله خدا پشت و پناهتون باشه جای خطری هستید

کاربری دست دوتا خواهره🌸

چه زحمتی😘@نوراحیل سلام عزیزم💖 فکر کنم شما ساکن کیش هستید استار سوال داشتن

سلام عزیزدلم خوبی icon بله کیشوند هستم

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
سلام عزیزدلم خوبی بله کیشوند هستم

فدات بشم ممنون😘

استار سوال داشتن ازتون

@تیری_جذاب

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

مررسیی قشنگ🩷✨️

سلام عزیزم الان خبری نیست این طرفا مسافر هم خیلی کم میرن و میان همون زمان جنگ هم کیشوندا مرتب بین جزیره و سرزمین اصلی با شناور ها در رفت و آمد بودن

ولی هوا به شدت گرم و شرجی

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
فدات بشم ممنون😘استار سوال داشتن ازتون @تیری_جذاب

قربونت icon icon