aragol20 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1436 عنوان میشه بیاین 145 بازدید | 21 پست دوستان من شوهرم سفره کاری هست.و دقیقه یه روز بعده تخمک گذاریه من میاد. ب نظرتون امکان بارداری هست اگه اقدام کنیم؟ مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍 1397/03/28 | 00:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرتیشو عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 148 آره اگه واقعا یه روز بعدش بیاد تازه بعد تخمکگذاری بیاد شاید پسرم بشه
aragol20 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1436 آره اگه واقعا یه روز بعدش بیاد تازه بعد تخمکگذاری بیاد شاید پسرم بشه جدی یعنی میشه؟ مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
aragol20 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1436 اره عزیزم. وای کلی گریه کردم فک میکردم زمانو از دست دادم مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
حبــــه_انگـــور5 عضویت: 1393/11/20 تعداد پست: 1530 احتمالش هست ولی کمه چون تخمک از لحظه ازاد شدن تا دوازده ساعت زنده هستولی شما اقدام کنید توکل به خدا
aragol20 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1436 احتمالش هست ولی کمه چون تخمک از لحظه ازاد شدن تا دوازده ساعت زنده هست ولی شما اقدام کنید توکل به خد ... چه بد😰شانسه منه که نمیشه .خداام که انگار من لایق نیستم بهم نمیده. مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
yasgoli عضویت: 1397/03/03 تعداد پست: 498 جدی یعنی میشه؟ خوشبحالت میخوای اقدام کنی من که میگم حالا خیلی زوده بچه دارشم ولی دلم خیلی نی نی میخواد
aragol20 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1436 خوشبحالت میخوای اقدام کنی من که میگم حالا خیلی زوده بچه دارشم ولی دلم خیلی نی نی میخواد اقدامه بی نتیجه که خوش ب حالت نداره عشق. من دوسدارم فاصله سنیم با نی نیم کم باشه. اما انگار خدا نمیخ اد مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
yasgoli عضویت: 1397/03/03 تعداد پست: 498 اقدامه بی نتیجه که خوش ب حالت نداره عشق. من دوسدارم فاصله سنیم با نی نیم کم باشه. اما انگار خدا نمیخ ... چندوقته ازدواج کردی؟ چندوقته اقدام میکنی؟؟؟
aragol20 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1436 چندوقته ازدواج کردی؟ چندوقته اقدام میکنی؟؟؟ من 4 سال میشه با نامزدیم. نمیگم دعوام میکنی😂😂😂 سه بار اقدام ناموفق مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
yasgoli عضویت: 1397/03/03 تعداد پست: 498 من 4 سال میشه با نامزدیم. نمیگم دعوام میکنی😂😂😂 سه بار اقدام ناموفق خب دکترا میگن تا یک سال جا دارین اقدام کنین جای نگرانی نیست حالا اگه بعد یکسال نتیجه نداد برو دکتر
aragol20 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1436 خب دکترا میگن تا یک سال جا دارین اقدام کنین جای نگرانی نیست حالا اگه بعد یکسال نتیجه نداد برو دکتر اخه چرا بعضیا اولین اقدام میگیره.منه بدبخت شانس ندارم مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
شکوفه_صورتی عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 3042 وای کلی گریه کردم فک میکردم زمانو از دست دادم گریه نداره. هر زمان احتمال بارداری هست ولی زمان تخمک گذاری خیلی بیشتره سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست