2777
2789
عنوان

طول سرویکس

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 25 پست
طول سرویکس در بارداری زیاد نمیشه بلکه هرچی بیشتر میشه سن بارداری کمتر میشه.ولی با استراحت ممکنه ثابت ...

عزیزم یه سوال

من ۱۲ هفته ۳۶ بود طول سرویکس ولی ۱۸ هفته ۳۳.این کم شدن خطرناکع؟دکترم ک گف خوبه و سونو مجدد ننوشت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

[QUOTE=63433860]ابجی طول سرویکس شما بالا رفت؟؟[/QUOTEنوچ نرفت تو ۱۸هفته امد پایین تر ۳۲ بودم شد ۲۷ رفتم دکتر گفتن از زمان سرکلاژت گذشته اگ بدوزیم هر لحظه ممکنه کیسه ابت پاره بشه ...بخاطر همین ده روزی میشه پساری گذاشتم

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
[QUOTE=63433860]ابجی طول سرویکس شما بالا رفت؟؟[/QUOTEنوچ نرفت تو ۱۸هفته امد پایین تر ۳۲ بودم شد ۲۷ ر ...

علامت خاصی نداره اگه طولش کم بشه؟

من دکترم گف خوبه و نمخواد دوباره سونو بدی ولی من نگرانم

علامت خاصی نداره اگه طولش کم بشه؟ من دکترم گف خوبه و نمخواد دوباره سونو بدی ولی من نگرانم

اصلا هیچ علائمی نداره...

چن هفته چن بود طول سرویکست ؟

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
۱۲ هفته ۳۶ بود. انومالی که ۱۸ هفته رفتم ۳۳ بود

نه نگران نباش خوبه که ۳۳ هر چیم سن بارداری میره بالا طول سرویکس کم میشه ولی واسه شما خوبه نگران نباش ...سعی کن توالت فرنگی استفاده کنی نزدیکیم نداشته باشی

نه نگران نباش خوبه که ۳۳ هر چیم سن بارداری میره بالا طول سرویکس کم میشه ولی واسه شما خوبه نگران نباش ...

اها خداروشکر‌.‌دستت درد نکنه‌ممنون از وقتت.خدا خیرت بده

اها خداروشکر‌.‌دستت درد نکنه‌ممنون از وقتت.خدا خیرت بده

فدات ان شالله ک نی نیامون صحیحو سالم ب دنیا بیان راحت بشیم 😍😚