2777
2789
هر دو باید باشند... اینکه میگی این یا اون اشتباهه... باید بگی پول و عشق... وجود پول و عشق زندگی رو ق ...

نه حرفت درسته ولی میخواستم ببینم زنان سرزمینم اگه مجبور ب انتخاب بشن کدومو انتخاب میکنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

صفر صد ببینینامثلا پولدار زشتعاشق واقعا بی پول حتی کارم نداشته باشه

هیچکدوم😂

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

نه حرفت درسته ولی میخواستم ببینم زنان سرزمینم اگه مجبور ب انتخاب بشن کدومو انتخاب میکنن

ببین الان خیلی ها گفتن عشق.. ولی به نظرم در عمل انجام شده قرار بگیرن همچین حرفی نمیزنند... به خدا من زن ستیز نیستم... ولی کلا خانما بیشتر به سمت پول میرن... نمیگم بده ولی الان ها یه جوری شده که تنها معیار و اصلی ترین معیار شده... اصلا براشون مهم نیست طرف سنه باباشون رو داشته باشه یا بد اخلاق و زشت باشه... میگن پول داره خوبه...

به خدا هستند تو جامعه... همه اینجوری نیستناااا... ولی خب پسره فک کن ماشین نداره بعد توی این اوضاع داغون اقتصادی، دخترایی هستند که میزنن تو سریش که تو ماشین نداری...

خیلی هارو دیدم تمسخر می کنند...باور کن همیشه می ترسم از اینکه با کسی ازدواج کنم که عاشقم نباشه و فقط برای مادیت بخواد با من باشه... به نظرم ترازوی عشق باید سنگین تر باشه... چرا چون که توی نداری هم دیدم ادمایی که واقعا با همدیگه کیف دنیا رو کردن...

ولی اگه پول باشه و عشق نباشع... حداقل از هم دیگه لذت نمی برید...