2777
2789
عنوان

خاستگار

416 بازدید | 42 پست

سلام بچه ها من 22سالمه لیسانس صنایعم از ی خونواده متوسط حالا ی خاستگار دارم فورییت پزشکیه وظع مالیشونم از ما بهتره اما از نظر ظاری من بهترم. بنظرتون جیکارکنم؟؟ بعدا نمیگه تو برام کمی؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😂😂😂😂😂Ya hazrate aghl

مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍

خوب اون ترو پسند کرده اومده خاستگاریت

اگه واقعا دوست داشته باشه نباید بگه

بعدشم مگه بدون شناخت میاد خاستگاریت الان اون همه چیز ترو قبول کرده ک میاد

داری میای قدمت رو چشمامون کاکل زری مامانو بابا😘😘

ببین عزیزم اخلاقشونو بشناس بعد تصمیم بگیر چند جلسه بذار برین بیرون کافی شاپ وپارک و..بیادخونتونو..نه زود بله بگو نه بدون فکر ردشون کن 

دوستای گلم من زیبا خفته ام نه زیبا ی خفته  🍁🌺🍁🌺 وقتی میخواستم عضو شم دوس داشتم یه شخصیت کارتونی باشه زدم سیندرلا .جودی .سفیدبرفی.و..نشد که نشد زدم زیبای خفته بازم نشد آخرش ی رو برداشتم نوشتم زیبا خفته اومد!!!هرچند چن سالی بود جسته گریخته میخوندمتون ولی همیشه نبودم نمیدونستم کسی که قبلا زده زیبای خفته چه شخصیتی داره یا از قضیه خاله سوسکه خبر نداشتم الانم هرکارکردم نمیتونم تغیر بدم اسممو 😕اگه دوس داشتین منو🏵 نگار 🏵صداکنین