2777
2789
عنوان

تولد جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 31 پست
آره خودم از پول دادن بدم میاد بیشتر کادو خریدن رو دوست دارم حالا عصر برم پاساژ ببینم توی این رنج قیم ...

اره بابا من دیروز بازار بودم ی عینک دودی دیدم ۶۵۰، ی کلاه حصیری دیدم ۸۰۰، ی کلی کیف دیدم همه از۵۰۰تا ۸۰۰ ، لباس خونگی هم حتی ست بودن ۶۰۰ ....بری بازار میتونی خرید کنی .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
آره خودم از پول دادن بدم میاد بیشتر کادو خریدن رو دوست دارم حالا عصر برم پاساژ ببینم توی این رنج قیم ...

پاساژ اصلا خوب نیست گرون میدن

فروشگاه بزرگ لباس قیمت هاشون مناسب تره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره بابا من دیروز بازار بودم ی عینک دودی دیدم ۶۵۰، ی کلاه حصیری دیدم ۸۰۰، ی کلی کیف دیدم همه از۵۰۰تا ...

چه خوب

من ماه پیش یه دست لباس و شلوار خونگی خریدم ۱۷۰۰

کیف واسه همین جاریم خریدم ۲ تومن

کدوم شهر هستین؟

چه خوب من ماه پیش یه دست لباس و شلوار خونگی خریدم ۱۷۰۰ کیف واسه همین جاریم خریدم ۲ تومنکدوم شهر هستی ...

اصفهان .

رفتم بازارمسجد جمعه حراجی زده بودن .

چه خوب من ماه پیش یه دست لباس و شلوار خونگی خریدم ۱۷۰۰ کیف واسه همین جاریم خریدم ۲ تومنکدوم شهر هستی ...

اون قیمتاهم هست ولی خب تو ساده هاشو بخر .اگه تهرانی برو پنج شنبه بازار پرند ....من ی بار رفتم قیمتاشون مفت بود دوماه پیش کیف داشتن دونه ۲۵۰,۳۰۰ باور کن همونا اصفهان ۷۰۰

اون قیمتاهم هست ولی خب تو ساده هاشو بخر .اگه تهرانی برو پنج شنبه بازار پرند ....من ی بار رفتم قیمتاش ...

نه من صدرای شیرازم

خود شیراز چیزای خوش قیمتی پیدا میشه ولی صدرا نه

ی سر برو شیراز

دیر بهم گفتن

اگر زودتر گفته بودن میتونستم برم الان نمیتونم کلا ۱ ساعت بتونم وقت بزارم بیشتر نه

الان دارم دنبال خونه میگردم یه پام خونه هست مشغول جمع کردن وسایل یه پام املاکی

از عصر میزنم بیرون تا ساعت ۹ شب میگردم

نمیدونم چه حکمتیه خونه گیرم نمیاد ، صاحب خونه هم اذیتم میکنه

دیر بهم گفتن اگر زودتر گفته بودن میتونستم برم الان نمیتونم کلا ۱ ساعت بتونم وقت بزارم بیشتر نهالان د ...

انشاالله که تا اخر هفته یه خونه خوب و عالی پیدا میکنی .توی دیوار و برنامه های این. مدلی بگرد .

خودمم همینو گفتمشوهرم میگه نه 500 منم میگم پول از جیب شوهرم قراره بره دوست دارم با رضایتش باشه ( شوه ...

چه جالب .حالا جاری های من تولدم نمیان اما اگه جاری من بود شوهرم میگفت تو بیشتر بده .یعنی به معنای واقعی میمیره برا جاری هام شوهر عنترم

چه جالب .حالا جاری های من تولدم نمیان اما اگه جاری من بود شوهرم میگفت تو بیشتر بده .یعنی به معنای وا ...

من کلا تولد با خانواده شوهر نمیگیرم 🤣

تولدام بیشتر با دوستامه

نه من جاریم خیلی خراب کاری داشته بخاطر همین هیچ کس دل خوشی نداره ازش