2777
2789
عنوان

حس بی حسی

41 بازدید | 19 پست

سلام خانوما من نزدیک یک سالیه عقد کردم شوهرم خیلی خوبه خیلی سر به زیره ن دوست داره ن رفیق ن معتاده ن رفیق بازی میکنه فقط خونه و سرکار دیروز متوجه شدم داخل گوشیش فیلمای اونجوری میبینه بهش گفتم دعواش کردم فقط سکوت کرد معذرت خواهی کرد گریه کرد گف قول میدم تکرار نشه ازش پرسیدم از کی اینکارمیکنی گف خیلی وقته 4 سال یا5سال میشه، ادامش کامنت اولی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهم قول داد دیگه تکرار نمیکنه اما ازنظر من انقد پسر خوبی بود ینی همه میگن بچه ارومیه اصلا بهش نمیخوره اینجور باشه گفتم ما چندساله باهمیم ی مدتم هس عقد کردیم چرا اینکارار کردی گف از رو عادت بوده تکرارنمیشه کلی گریه کرد برام کادو خرید اما نمیدونم چکارکنم لطفا راهنماییم کنید من هنوز سر خونه زندگی نرفتم بنظرتون طلاق بگیرم یا باورش کنم فرصت بدم

بی حسی خودش یه حسه همونجوری که گفتینفهمیدم شایدخیلی خجالتیه دیگه

نمیتونم گریه کنم نمیتونم فکر کنم همچیم بهم ریخته حس میکنم انقد ناراحتم له شدم و نمیتونم حسم بگم اصلا انگار که عزیزم ازدست دادم

نمیتونم گریه کنم نمیتونم فکر کنم همچیم بهم ریخته حس میکنم انقد ناراحتم له شدم و نمیتونم حسم بگم اصلا ...

درکت میکنم:(((

میتونید پیش روان شناسی مخصوصی چیزی برید؟

بعد اینکه اصلا نزدیکی ندارین یعنی؟

ما ادامه داریم، ما رو حذف نمیشه کرد به آسمون سنگ نمیشه زد...

خودت اخلاقشو بهتر میشناسی ببین قابل تغییره با نه

اره حس میکنم تغیر میکنه اما من خیلی آدم حساسیتم ت ذهنم میمونه حس میکنم نگاهم بهش عوض شده کاش ضربه مغزی بشم فراموش کنم