2777
2789
عنوان

اسم دختر🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 30 پست

یاسمین شیکتره.

زنانی که کتاب میخوانند برای جوامع نابرابر و مردسالار خطرناکند. زیرا آنان با مطالعه میتوانند دنیایی بهتر را تصور کنند و برای بوجود آوردنش مبارزه کنند........برتراند راسل

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جفتش قشنگن ولی از مد رفته .

همسن های من از این اسما دارن ۲۶. ۲۷ ساله ها .

الان دیگه اسما رزا

لیلیا فلورا ، آرتمیس ، مهنیا ، مانلی ، مانا ، آتاناز ، ماهنیل ، نیلماه ، نیلا ،

اسی اسم بچه های من حنانه ریحانه محمدطاها😍

ای جانم زنده باشن الهی😍😍😍😍

منم دوس دارم سومی اول سالم و اگه خدا صلاح دونست دختر باشه🥰😍

دعا کنید یه روزی منم‌معلم‌بشم   🙏🏻
میشه پیشنهاد بدیدمن دوست دارم از صدا زدن بچه حس خوب بگیرم واسه اینه یاس اول این اسما بهم احساس خوبی ...

اسم دخترم یاسمن هست.منم مثل شما میخواستم ازش حس خوب بگیرم تا حالا هرچی یاسمن دیدم دختر خوب و مهربونی بوده و عاشق بوی یاس هستم.یاس هم بخاطر اینکه نوشتاری مثل یأس هست نزاشتم.

جفتش قشنگن ولی از مد رفته .همسن های من از این اسما دارن ۲۶. ۲۷ ساله ها .الان دیگه اسما رزا لیلیا فل ...

متاسفانه جدیدا دلنشین نیستن اکثرا البته که سلیقه ایی هست

اسم با معنی زیبا قدیمی نمیشه

معمولا اسمایی قدیمی میشن که بر اساس مد گزاشته میشن

اسم دخترم یاسمن هست.منم مثل شما میخواستم ازش حس خوب بگیرم تا حالا هرچی یاسمن دیدم دختر خوب و مهربونی ...

چه عالی خدا حفظش کنه😍دقیقا منم حسم به اسم دختر بزرگم همینقدر لطیف و پاکه گفتم اینم حواسم باشه چی بزارم

یاس خیلی کوتاهه منم تنها نمیزارم

چه عالی خدا حفظش کنه😍دقیقا منم حسم به اسم دختر بزرگم همینقدر لطیف و پاکه گفتم اینم حواسم باشه چی بز ...

منم مثل شما از این جدیدا خوشم نیومد.اسم گل قدیمی نمیشه هرچقدرم بگن قدیمیه اما از نظر من اینطور نیست.اسم معرف آدمه نه اینکه وقتی صداش بزنی تازه کسی میشنوه رو متوجه کنی که این اسم اسمه دختره و معنیش چی میشه.یاسمن همه چیش با خودشه.هر چی میزاری ایشالله سلامت باشه عزیزم