2777
2789
عنوان

عزیزان لطفا بیاید برای نیت تون صلوات بفرستم 🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 86 بازدید | 29 پست
حل شدن مشکلاتم و حاجت دلم

برات صلوات فرستادم عزیز،ان شاءالله حاجت روا بشی 🌺

و مثل همیشه یادت باشه،درد یا لذت کاری که انجام می دی نمی مونه اما افتخار یا شرمندگی اش چرا💪😎،آقایون درخواست دوستی ندید لطفا

لطفا برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان عزیزمون دعا کنیدبرای سلامتی و عاقبت بخیری من و خانواده و عزیزا ...

برات صلوات فرستادم قشنگم،ان شاءالله حاجت روا بشی 🌷

و مثل همیشه یادت باشه،درد یا لذت کاری که انجام می دی نمی مونه اما افتخار یا شرمندگی اش چرا💪😎،آقایون درخواست دوستی ندید لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ستایشم به عشقم علیرضام برسم و باهاش ازدواج کنم و مانعی بینمون نباشه

برات صلوات فرستادم گلم، ان شاءالله حاجت روا بشی 💐

به اسم کاربریم لطفا برای حاجتم🥺🙏🏻

برات صلوات فرستادم مهربون،ان شاءالله حاجت روا بشی 🌻

سلام عزیزم التماس دعای شدید دارم برای امام زمان غریب ترین و تنها اسمم فاطمه هست بابام سرطان داره گلم من تک فرزندم التماس میکنم دعا کنید سلامت بشه گل خانم

پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله فرمودند:

خَلَقَ اللهُ مِنْ نُورٍ وَجْهِ عَليِ بنِ اَبي طالب بسبعينَ اَلْفَ مَلَكٍ يَسْتَغْفِروُنَ لَهُ وَ لِمُحبيهِ اِلي يَومِ القِيامِةِ.

خداوند از نور صورت علي بن ابي طالب، هفتاد هزار فرشتهاي خلق كرده كه تا روز قيامت براي او و دوستانش طلب آمرزش ميكنند.

بحار الانوار، ج 39، ص۲۷۴

🌸کانال فضائل امیرالمومنین علی ع عضو شوید👇

@amiralmumnin ایتا

🔸 ناچیزی نعمتهای دنیا 🔸

⚪️ امام علی (علیهالسلام):

🔵 كُلُّ نَعيمٍ دونَ الجَنَّةِ فَهُوَ مَحقورٌ، و كُلُّ بَلاءٍ دونَ النّارِ عافِيَةٌ.
🔴 هر نعمتی، در برابر بهشت ناچیز است و هر بلایی در مقایسه با آتش دوزخ عافیت.

💬 نهج البلاغه: حکمت ۳۸۷

🔸 امیرالمومنین امام علی علیه السلام:

شما را به پنج چیز سفارش می کنم که اگر برای تحصیل آنها، شتران راهوار را سوار شوید و در اطراف بیابانها گردش کنید ارزش دارد:
جز به پروردگار امیدوار نباش؛
جز از گناه خود نترس؛
اگر از تو سوال شد و نمیدانستی شرم نکن و بگو نمیدانم؛
در آموختن آنچه نمیدانی خجالت نکش؛
در مشکلات و سختی ها صبور باش.

📚نهج البلاغه/ح۸۲

🍃 ذڪر نٻڪ❤️
@zekrenik

اجرتون با خدای امام علی نفس رسول الله صلوات الله علیه و آله گل خانم انشاءالله در بهشت همسایه مولا علی صلی الله علیه و آله باشید

دیث_انتظار

🟢 حفظکننده حجتهای الهی و آیات پروردگار

🔹حضرت امیرالمومنین امام علی علیهالسلام:

🔸«زمین [هیچگاه] از حجتى که به اقامه امر خدا قیام کند، خالى نیست: یا ظاهر و آشکار است و مردم او را میشناسند، و یا بیمناک و مخفى از دیدگان مردم است؛ تا حجتهاى الهى و آیات پروردگار از میان نرود»

🔸«لا تخلو الأرض من حجّة قائم للّه بحجّة: إمّا ظاهرا مشهورا، أو خآئفا مغمورا؛ لئلّا تبطل حجج اللّه و بيّناته».

📚 اثباتالهداة، ج۵، ص۷۷

💠 آستان مقدس مسجد جمکران
@Jamkaran_ir ایتا

💎 غربت صاحبالزمان(عجّلاللهتعالیفرجه)

🔻امیرالمؤمنین علی علیهالسلام:
«أَنَّهُ ذَکَرَ الْمَهْدِیَّ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَیْهِ فَقَالَ: صَاحِبُ الْأَمْرِ هُوَ الشَّرِیدُ الطَّرِیدُ الْفَرِیدُ الْوَحِیدُ.»

🔹 آنگاه که امیرالمؤمنین از حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) یاد کردند، فرمودند:
صاحب این امر، آواره، راندهشده، یگانه و تنهاست.

📚 کمالالدین، ج ۱، ص ۵۶۳

🍃 ذڪر نٻڪ❤️
@zekrenik ایتا

لطفا ۱۴ شاخه گل صلوات نذر فرج و ظهور سریع قائم آل محمد صلولت الله علیه و آله هدیه به ۱۴ معصوم بفرستید

❤💚❤

نر های بی شخصیت درخواست ندید

مگه میشه خرید دیگهآشغالهای شهر فرش زیر ۱۴۰ تومن نیست😓

الهی بگردم😭😔

برات صلوات فرستادم قشنگم ان شاءالله بتونی یکی جدیدش رو بخری

ممنونم گلم انشالله شماهم حاجت روا بشی. خیلی محتاج به 🙏

مرسی قشنگم🌹🥰

الهی بگردم😭😔برات صلوات فرستادم قشنگم ان شاءالله بتونی یکی جدیدش رو بخری

ممنونم عزیز مهربون 😭

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش❤️بالاخره منم خاله شدم😍😍😍خدایاااااااا شککککککککرت،انشالله قسمت همه منتظرا

سلام عزیزم التماس دعای شدید دارم برای امام زمان غریب ترین و تنها اسمم فاطمه هست بابام سرطان داره گلم ...

برات صلوات فرستادم گلم، ان شاءالله خدا پدرت رو سلامت کنه و حاجت روا بشی🪻

متن هایی رو هم که در ادامه نوشتی با دقت خوندم،عالی بودن🥰

و ۱۴ صلوات هم هدیه به ۱۴ معصوم فرستادم،ممنون که سبب خیر شدی گلم

سارا از انتظار دربیام💔

برات صلوات فرستادم گلم، ان شاءالله از انتظار در بیای🌼

ممنونم عزیز مهربون 😭

خواهش می کنم قشنگم

ان شاءالله خدا بهت روزی و برکتی می ده ۱۰۰ برابر قیمت تلویزیون🌷

خواهش می کنم قشنگم ان شاءالله خدا بهت روزی و برکتی می ده ۱۰۰ برابر قیمت تلویزیون🌷

عززززززززززیزم

ممنون از خوبیت

همینطور به شما عزیزدل❤️

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش❤️بالاخره منم خاله شدم😍😍😍خدایاااااااا شککککککککرت،انشالله قسمت همه منتظرا

برات صلوات فرستادم گلم، ان شاءالله خدا پدرت رو سلامت کنه و حاجت روا بشی🪻متن هایی رو هم که در ادامه ...

سلام عزیز قلبم چقدر خوشحالم با دختر خانم با شعور و خوش فکر و خوش سخنی مثل شما آشنا شدم بی پایان ممنونم از لطفتون عزیزم رفتم بیوتون انشاءالله شما که وقت و شعور و نبوغ دارید مثل پرفسور میرزاخانی عزیز یه بانوی موفق و نمونه و باعث افتخار بشی عزیز قلبم انشاءالله پزشک فوق تخصص درمان سرطان و کاشف درمان های نوین بشی خانم خانما گل و مهربون و با علم موفق باشی

نر های بی شخصیت درخواست ندید