2777
2789
عنوان

آرایش

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 24 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بیرون میرم آرایش نمیکنم چون به شخصه چهرمو قبول دارم . ولی خونه اونم زمانی که شوهرم از سرکار داره برمیگرده یکم آرایش میکنم با لباس شیک جلوش ظاهر میشم . البته بیرون اگ میرم شوهرم باشه یکم آرایش ملایم میکنم ولی بدون شوهر اصلاicon

میدونم ولی وقتی زیاد میگن ادم حس میکنه شاید مشکل داره واقعا

اگه حساس شدید چندبار بدون آرایش برید به خودتون ثابت کنید هم جوره خودتون رو دوست دارید و زیباییید

من اینکارو کردم خیلی بهتر شدم

هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ...‌‌.

ببین من قبلا خیلی خیلی آرایش میکردم ولی الان فقط یه زد آفتاب رنگی و خطچشم و رژ لب شده آرایش من تو 3 ...

ببین من یه رژ قهوه ای یه ریمل و کانسیلر میزنم. دیگه چیز دیگه ای ندارم ولی دوستام بهم میگن یه طوری که حساس شدم فکر نمی کنم خیلی ارایش زیادیباشه حتی تا این سن حتی یه کرم پودر نخریدم

اگه حساس شدید چندبار بدون آرایش برید به خودتون ثابت کنید هم جوره خودتون رو دوست دارید و زیبایییدمن ا ...

ببینید من خیلی مشکلی ندارم از این بابت

حتی شده تو خونه واسه خودم یه رژ میزنم در حالی که تنهام و منو اصلا کسی نمیبینه ولی بعضی وقتا انقدر میگن که ادم حس میکنه مشکل داره یا فقط ارایشه که زیباش کرده

اگه میتونی از آدم های دورت فاصله بگیر اگه خانواده درجه یکت نیستنمعمولا ازشون که فاصله بگیری و تراپی ...

تقریبا همشون و حذف کردم

اما ادم یهو به خوش میاد میبینه داره به یه چیزایی فکر میکنه

درحالیکه شاید من انجوری حالم خوبه

تقریبا همشون و حذف کردم اما ادم یهو به خوش میاد میبینه داره به یه چیزایی فکر میکنهدرحالیکه شاید من ا ...

حق داری

نمیشه جلوی فکر کردن و گرفت

همین الانم خیلی خوب پیش رفتی ولی بازم رو خودت کار کن که آدم ها ذرههههع ای واست مهم نباشن

من بچه تر که بودم پسر عمم اینطوری بود

رژ میزدم مسخره میکرد میگفت چرا رژ میزنی

نمیزدم میگفت تو هیچی نمیزنی

مجلس که ندادم درست شد سرش و کرد تو لاک خودش