2777
2789
هعیییی این روزا تمام وجودمو استرس،گرفته جهزیه دخترم عروسیش تواین گرونی و بی پولی...

به به به سلامتی

واقعا گرونی به همه فشار آورده ولی ایشالا ک میتونی از پسش بربیای حالا نباید ک همه چین بخری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به به به سلامتی واقعا گرونی به همه فشار آورده ولی ایشالا ک میتونی از پسش بربیای حالا نباید ک همه چی ...

همون واجباش مونده منم نمیخوام ونمیتونمم همه چی تموم بخرم دعا کن باآبرو عروسی سر بگیره

( شعور )داشته باشید (لایک نکنید)شعور )داشته باشید (لایک نکنید)لایک نکنید)لایک نکنید

همون واجباش مونده منم نمیخوام ونمیتونمم همه چی تموم بخرم دعا کن باآبرو عروسی سر بگیره

حتما ک همه چه عالی میشه

آبرو هم ب جنس و اثاثیه نیست البته ک جامعه ما هزار جور فرهنگ داره که ایشالا تا چند سال دیگه رسم جهیزیه واین چیزا برچیده بشه راحت شن خانواده ها

من خودمم سر جهیزیه م خیلی اذیت شدم 😒 کم سنم بودم هیچی حالیم نبود هیچ خوشم نمیاد یاد کنم از اون دورانها

حتما ک همه چه عالی میشهآبرو هم ب جنس و اثاثیه نیست البته ک جامعه ما هزار جور فرهنگ داره که ایشالا تا ...

الهی بچه هات خوشبخترین بشن منظورم از آبرو پول تالار بود بماند که ما ترکا بعضی هامون حرف درست کنیم متاسفانه

( شعور )داشته باشید (لایک نکنید)شعور )داشته باشید (لایک نکنید)لایک نکنید)لایک نکنید

دوسدارم آنلاین شاپ بزنم ولی میترسم نگیره

خب از ی تعداد کم شروع کن

الان انقد دس زیاد شده ک ب راحتی نمیتونی بالا بیای ولی اگه دوست و فامیل درست درمون داشته باشی میتونی از اونا شروع کنی

پول تالار مگه با دوماد نیست؟یعنی چی ک همجهاز بدین هم پول تالار

رسم اینجوریه که هرکی پول مهمونای خودشو حساب میکنه منم که ۱۰۰تا بیشتر ننمخوام دعوت کنم