2777
2789
عنوان

کیا مثل من...

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 56 پست
خدا جونم بحق خودت و جوادالائمه این دوست ما هرچی خواست بهش بده از آون باحالاش الهی امین

مرسی عزیزم😙

محل آرامش بخش                                                                  نه یه کلبه وسط جنگله                                                             نه دریا و نه دل صحرا                                                                محل آرامش بخش                                                                 فقط بغل یار!❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه مدلی جمع کردی شما😊

نمیدونم والا،اگه بگم قدم بچه هام بود میریزن رو سرم،اما خوب همسرم فوق العاده خوش شانسه،دست به هر کاری میزنه موفق میشه خیلی ایمانش قویه،خدا خیلی هواشو داره

نمیدونم والا،اگه بگم قدم بچه هام بود میریزن رو سرم،اما خوب همسرم فوق العاده خوش شانسه،دست به هر کاری ...

انشالله بیشتر بشه روزيتون😍🌹

افراد به اندازه ی کمبودهايشان دیگران را آزار می دهند
انشالله بیشتر بشه روزيتون😍🌹

ان شا اله شمام به چیزایی که میخواهید برسید،اما بدون هیچوقت طمع و حرص انسان به مادیات بیشتر کم نمیشه،من اولش میگفتم ای کاش اینو داشتم بعد بعدی و تا ....اما حالا دیگه بیخیال مادیات شدم،اگه آدم بخواد فقط دنبال این چیزا باشه پس تکلیف معنویات زندگی و فلسفه زنده بودن چی میشه؟این تجربه منه که مثل شما از صفر شروع کردم و به خیلی بالاتر از اونچیزی که میخواستم رسیدم،آخرش آدم نه سیراب میشه نه به اون لذتی که فکر میکنه میرسه،لحظه ها رو خوش باشین

ان شا اله شمام به چیزایی که میخواهید برسید،اما بدون هیچوقت طمع و حرص انسان به مادیات بیشتر کم نمیشه، ...

حرفاتون عالی بود.مرسی

افراد به اندازه ی کمبودهايشان دیگران را آزار می دهند