2777
2789
کی گفته زندگی مشترک با حس بدبختی همراه نیس؟من توی این ۱۲ سال استرسایی کشیدم که توی مجردیم به هیچ عنو ...

میفهمم درگیری بیشتری داری. ولی مجردی براونایی خوبه پول داشته باشن. من ی دندون موندم درست کنم شده 70تمم

پولشم داشتی سفر وگردش تنهایی به چه درد میخورهتازه اونم ۴۰ سالتم بشه خانواده اجازه نمیده

40سالته. آره تنهایی سخته من حالم خوب نیست. جایی هم نمیتونم برم قیافم بدنیست همه فکرمیکنن چق خاستگار دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

40سالته. آره تنهایی سخته من حالم خوب نیست. جایی هم نمیتونم برم قیافم بدنیست همه فکرمیکنن چق خاست ...

تنهایی واقعا از نظر روانشناسی هم ثابت شده که خودش منشا انواع بیماری های روانیه

ولی خب نمیدونم چاره چیه وقتی آدم مناسبی پیدا نمیشه

خودم کجا برم تنهایی اخه ۳۰سالمه دیگه چقد تنها

جوونیمون داره حیف میشه. من قیافمم خوبه حیفم میاد اینطوری میگذره حالا بعضی وقتا تنهایی بهتر از آدمای اشغاله. من از رلم جداشدم. از بس اذیتم کرد. خاستگاری هم نمیومد. اینطوری نمیخاستم بااینک حال میداد همراش بری بگردی

تنهایی واقعا از نظر روانشناسی هم ثابت شده که خودش منشا انواع بیماری های روانیهولی خب نمیدونم چاره چی ...

آره درست میگی. آخه من جداهم شدم بعد دوسال. جلوش کم آوردم میگفت کسی تورونمیگیره. همینم شد. هیچ کس نیست

بدرک گم شه لیاقت ندارن. ولی سخت میگذره بهم یکماه دق کردم

من ۴سال اذیتم کرد چقد به پاش موندم خدا لعنتش کنه ازبس بی اعتنایی و بی محلی کرد بهم اخرش دعوامون شد بلاکم کرد