2777
2789
عنوان

چخبر چ میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 22 پست
سلام دوستاب من بہ کمک احتیاج دارم ۱میلیون پول لازم دارم میتونید کمک کنید؟؟؟؟؟

😑😑😑😑😑هیچکس بهتون نمیده از فامیل یا از خانواده قرض کن

نرهای کثیف درخواست ندین🤮🤢 متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نامزدم رفته مسافرت تنهایی دلتنگش شدم🦭😕😔🤧

نرهای کثیف درخواست ندین🤮🤢 متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

خواستم برنامه بریزم . درس بخونم

دقیقا ساعت ۶ برق رفت تا ۸ بیاد یا هشت و چهل

از صبح سرکار بودم . تاپیکم گفتم ... بعد اومدم خونه از خستگی افتادم . انگیره هم نداشتم دیگه بدتر . شنبه الکی ای بود

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

نہ نمیدہ کسی بھم وگرنہ اینجا نمیگفتم شما میتونی کمکم کنی؟؟؟ حداقل یک مقدار کمی

😑😑😑😕😕داشته باشمم نمیدم مگه میشناسم شما رو میشناختم نمیدادم باعرض معذرت