2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب من اومدم راستش من سی ساله درگیر این بیماریم یعنی از ۱۵ سالگی ،همه راهها رو هم رفتم از نور درمانی و لیزر و انواع پماد و .... بهترین موادی که روم بیشترین تاثیر رو داشت پماد دکتر عشقی مال داروخانه زیتون اصفهان بود اما باید دیگه اگه شروع میکنی ادامه بدی و قطع نکنی ،من متاسفانه قطع کردم و چهار پنج سال بعد قطع کردن لکه هام با شدت بیشتری برگشت و در نهایت پوستم رو سفید یکدست کردم ،دیروز برای کاری دکتر پوست بودم همون موقع با منشی که خودشم قبلاً مبتلا بوده داشتم حرف میزدم گفت دکتر این دارو رو به من داد و طی یکسال لکه یک وجبی من کامل از بین رفت یه قرص بود من ازش خواستم که عکس بگیرم از روش چون تو فامیل ما خیلیا مبتلا هستند همونجا تو مطب هم تاپیک شما رو دیدم گفتم خوبه که اینجا هم معرفی کنم تا هر کی مبتلاست مصرف کنه و خوب بشه ،یه قرصه ولی یادم رفت طریقه مصرف و دز مصرفی رو بپرسم

خب من اومدم راستش من سی ساله درگیر این بیماریم یعنی از ۱۵ سالگی ،همه راهها رو هم رفتم از نور درمانی ...

منم داروی دکتر عشقی رو مصرف کردم لکه هام ازبین نرفت کم کم رنگ دونه نوش زد یه سال استفاده کردم بعد گذاشتمش کنار حالا الان یه سال میشه استفاده نمیکنم لکه های صورتم بیشتر شد ولی گردنم همون رنگ دونه هایی که زده بود دوباره سفید شد

منم داروی دکتر عشقی رو مصرف کردم لکه هام ازبین نرفت کم کم رنگ دونه نوش زد یه سال استفاده کردم بعد گذ ...

ببین من سرچ کردم امروز دیدم این قرصه سیستم ایمنی رو سرکوب میکنه ،برای همین برای همه بیماریها خود ایمنی بکار میره

ببین من سرچ کردم امروز دیدم این قرصه سیستم ایمنی رو سرکوب میکنه ،برای همین برای همه بیماریها خود ایم ...

اره سرچ کردم ولی بعضیا نوشته بودن وقتی قرص رو قطع کردن دوباره همونجوری شده بودن

اره سرچ کردم ولی بعضیا نوشته بودن وقتی قرص رو قطع کردن دوباره همونجوری شده بودن

میگم منم دیروز این قرص رو منشی دکتر پوستم بهم نشون داد حالا دوهفته دیگه وقت دارم ازش میپرسم ببینم قطع کرده یا نه

یه سال خورد؟ضرر نداره؟منم خودایمنی دارم

ببین بخدا پنج دقیقه بیشتر باهاش صحبت نکردم عوارضش رو نمیدونم اما گفت از اون لک بزرگ به وجبی داخل صورتش اندازه یه عدس باقی مونده