2777
2789
عنوان

خوشحال باش و تر بزن به سر تا پای

148 بازدید | 10 پست

اونایی که چشم خوشحالیتو ندارن😎

به درک که کار نمیکنی

به درک که بچه دار نمیشی

به درک که شوهر نمیکنی

به درک که انتظارات بقیه چه

به درک که نمیخوای ربات بقیه باشی

به درک که قبول نمیشی

به درک که تحصیلات خاصی نداری

به درک که خوشگل نیستی

به درک که لاغر نیستی

به درک که نمیتونی غم بخوری

به درک که حالت بد نمیشه

به درک که کی چی میگه

خودتو عشقه🩵✨️🤍❤️💕🌸

سیسیای گلللم هیچ جوره غمگین نباشین❤️❤️❤️

هیچی ارزششو نداره بخدا🐥🩵✨️

دوستون دارم هر جور عشقتونه به هیچکی آسیب نزنین و زندگی کنین و بخندین و برقصین و هر وقت دوست داشتین تلاش کنین و برسین به "خواستنیاتون" ، نه " خواستنیاشون"✅️

#دلی

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

فشار چیه ببینین دارم میرقصم😍🩷🎀💕

😂😂😂

از اون دختراییم که تو فرهنگ لغتشون کلمه شکست ندارن✌به امید برگشتن واناوان و پا برجا موندن بی تی اس و قبول شدنم تو دانشگاه ملی سئول✌یه وانابل و یه آرمیم❤کیدراما خواستین بگین معرفی کنم هر ژانری. دخترا اگه خواستین درخواست دوستی بدین(گفتم دخترا).از همه مهمتر من یه may هستم

لباسای خوشگل موشگل بپوشید

برید یه عالمه عطر و لباس و لوازم آرایشی بخرید

انواع ارایش ها رو بکنید

به خودتون اهمیت بدین و بقیه رو به چپتون بگیرید

اگه کسیم گفت بی حیایی چرا انقدر رژ میزنی عطر میزنی لاک میزنی حرف گوش نمیدی اونم بزنید

کاربری ارمیناز هستم . اکانت خودم تعلیقه تا ۱۴ روز💫 اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدتهاست بدون استفاده در كمدهايشان آويخته شده را ندارندبعد از آنها توقع داريم باورهای غلطی راکه قرن هاست در ذهنشان زنجير شده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشر ميتواند زیر سر خود را بگذارد و آرام بخوابد 🦋 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد 🦁