2777
2789
عنوان

واکسن

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 35 پست
کدوم بیماری؟؟؟مافیا پزشکی و دارو باید ب طرف واکسن بزنن ک آدما مریض کنن تا جیبشون پر پول بشه...

عزیزم الان تو ایران واکسن آبله مرغان نمیزنن همه میگیرن کشورای دیگه میزنن کسی نمیگیره

توهم توطئه از کجا میاد؟

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...
یه چیزی میگی شماها

ن خوبه بزنید . .. بچه ها متاسفانه کودن میشن با واکسن....بچم برادرم واکسن نزده.. الان حدود ۴ سالشه فقط اولش یکم تب کرد ولی الان خیلی باهوشه و مریض تاحالا هم نشده مثل سرما خوردگی اینا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کدوم بیماری؟؟؟مافیا پزشکی و دارو باید ب طرف واکسن بزنن ک آدما مریض کنن تا جیبشون پر پول بشه...

شما نزن به بقیه چیکار داری ما جونمون از سر راه نیاوردیم مگه کلا چقدر واکسن واجب داریم تو کل زندگی ؟یه نوزادی و کودکیه یه نوجوانی یه قبل ازدواجو....

عزیزم الان تو ایران واکسن آبله مرغان نمیزنن همه میگیرن کشورای دیگه میزنن کسی نمیگیره توهم توطئه از ک ...

فقط ایران نیس ک .. منظورم برا کل دنیا.....خوده مدرسه برا بچه سمه دیگه چ برسه واکسن...زیاد تحقیق کنید الان عصر اطلاعاته

۱۵ سالگی کزار چرا نزنی فردا ی چیزیت بشه خوبه

مرسی پس حتما اقدام میکنم

[ اقایون درخواست ندن ] اگر تاپیک خنده دار بود تگ کنید ممنون لینک کانال اموزش زبانم تو روبیکا @Englisss

ن خوبه بزنید . .. بچه ها متاسفانه کودن میشن با واکسن....بچم برادرم واکسن نزده.. الان حدود ۴ سالشه فق ...

عجیبه که بهشون گیر ندادن چون معمولا چک میکنن واکسن های دوران کودکی رو فکر نکن برادرتون کار خیلی خوبی کرده اگه واجب نبودن تاکید نمیکردن به زدن همین خواننده کشورمون رضا صادقی دوران کودکی واکسن فلج اطفال نزده بود

آره برو بزن حتما یه روز دستت اذیت میکنه یکم بعدش مشکلی نیست من دو. دفعه زدم

باشه مرسی گلم 😘💞

[ اقایون درخواست ندن ] اگر تاپیک خنده دار بود تگ کنید ممنون لینک کانال اموزش زبانم تو روبیکا @Englisss

فقط ایران نیس ک .. منظورم برا کل دنیا.....خوده مدرسه برا بچه سمه دیگه چ برسه واکسن...زیاد تحقیق کنید ...

ینی بچه مدرسه نره؟

هر کی میگه واکسن نزنید چرت میگن واکسن من زدم بچمم زده خیلی خوبه برای پیشگیری

انشالله ک بچتون باهوش باشه و سیستم ایمنیش قوی باشه ک مریض نشه....ولله تو طبیعت کدوم حیوونی بهش واکسن میزنن.. همه حیوانات حتی مریض نمیشن... بعد خدا چیزی درست نمیکنه ک ضعیف بدنیا بیاره.. بعد یه چیزی بزنه ک قوی بشه

عجیبه که بهشون گیر ندادن چون معمولا چک میکنن واکسن های دوران کودکی رو فکر نکن برادرتون کار خیلی خوبی ...

ن اون اشتباهی جا بهش آمپول زدن.. خودش گفت.. خیلیا اینجورین بد میزنن....من منظورم کودکی هس. ن نوجوانی اینا

فقط ایران نیس ک .. منظورم برا کل دنیا.....خوده مدرسه برا بچه سمه دیگه چ برسه واکسن...زیاد تحقیق کنید ...

شما از طرفداران تبریزیان و غفاری قمی نیستین؟

انشالله ک بچتون باهوش باشه و سیستم ایمنیش قوی باشه ک مریض نشه....ولله تو طبیعت کدوم حیوونی بهش واکسن ...

چرا اتفاقا حیوانات واکسن میزنن براشون ی سری میکروب ها ضعیف شده وارد بدن میکنن اسمش واکسن ک بدن پادزهر تولید میکنه نصبت ب اون میکروب بدنش مقاوم میشه فکر نکنید هر چرت وپرتی ک دیگران میگن راجب علم پزشکی درسته تو نزن بدن ب بدن فرق داره خدا پدرومادر اونی ک واکسن اختراع کرد بیامرزه